Kaunis muisto tärkeästä päivästä: Nainen sai syöpään menehtyneen tyttärensä mukaan hääkuvaansa

Syöpään menehtynyt tytär ei koskaan ehtinyt tavata uutta isäpuoltaan, mutta pääsi silti osalliseksi perheen hääkuvaan. 

Tämä erityislaatuinen hääkuva lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun häävalokuvaaja julkaisi kuvan Facebook-sivuillaan.

Hääparin lisäksi näihin ainutlaatuisiin hääkuviin on nimittäin ikuistettu myös morsiamen syöpään menehtynyt tytär. 

"Merkityksellinen hetki elämässäni" 

Valokuvaaja Ashley Frantz kertoo Facebook-postauksessaan taustoja tälle ihanalle valokuvalle. Kuvassa on hänen hyvä ystävänsä Amanda, jonka kuusivuotias tytär kuoli syöpään rankan taistelun päätteeksi vuonna 2013. Hän ei edes ehtinyt tavata äitinsä uutta aviomiestä.

Amanda oli ennen häitä surun murtama, koska hänen ainoa tyttärensä ei päässyt osallistumaan tuoreen avioparin ikimuistoiseen päivään. Ashley päätti auttaa ystäväänsä ja teki jotain uskomatonta. Hän loi hääkuvan, johon pääsi myös menehtynyt Azalee-tytär.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka tyytyväinen olen valokuvaan. Kaksi vuotta sitten kuolleen tyttäreni sielun saaminen valokuvaan oli merkityksellinen hetki elämässäni, morsian ja tytön äiti kertoo Facebook-sivuillaan.  

Perhoset kunnioittivat tyttären muistoa

Hääkuvan lisäksi pari muisti kuollutta tytärtä myös hääseremoniassa vapauttamalla ilmaan joukon kauniita perhosia. Koko hääväki oli kuvaajan mukaan silminnähden liikuttunut, eikä monikaan selvinnyt seremoniasta kuivin silmin.

Erityisen kauniin tilaisuudesta teki yksi pieni perhonen, joka laskeutui morsiamen rinnalle. Perhonen pysyi morsiamen rinnalla koko seremonian ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Me kaikki tiedämme, että se oli Azalee, joka halusi toivottaa heille onnea. Hän halusi kaikkien tietävän, että hän pysyy äitinsä rinnalla tämän uuden elämän polulla, jossa on edessä pelkkää auringonpaistetta, kuvaaja Ashley kertoo Facebookissa. 

Morsian on myös julkaissut kuvan omassa profiilissaan. Hän kiittää sivullaan rakasta ystäväänsä hänen ottamastaan valokuvasta.

Lähde: News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja