Kauniit ja rohkeat -tähti Michael Tylo, 72, on kuollut – tuli tutuksi lukuisista saippuasarjarooleista

Muun muassa saippuasarjoissa Kauniit ja Rohkeat sekä Tunteita ja tuoksuja näytellyt Michael Tylo on kuollut.

Useista saippuasarjoista tuttu näyttelijä Michael Tylo on kuollut. Muun muassa Kauniissa ja rohkeissa sekä Tunteita ja tuoksuja -sarjoissa näytellyt Tylo oli kuollessaan 72-vuotias.

People-lehden mukaan Tylo menehtyi Las Vegasissa, missä hän oli työäskennellyt vierailevana professorina ja opettajana vuodesta 2003 lähtien. 

– Michael Tylo oli upea ja välittävä ihminen. Ainutlaatuinen, sanoi taiteiden dekaani Nancy Usher.

– Hän oli esimerkillinen ystävä, kollega, opettaja ja taiteilija. Hän teki arvostetun uran, mutta oli hyvin vaatimaton, Usher jatkoi.

Usherin mukaan perhe oli Tylolle kaikki kaikessa ja hän lähti aivan liian varhain.

– Tulemme ikävöimään häntä suuresti.

Tylo oli pitkään naimisissa Kauniit ja rohkeat -sarjan Taylor Hayesin roolista tutun Hunter Tylon kanssa. Pari avioitui vuonna 1987 ja sai kolme lasta. Poika Michael junior syntyi vuonna 1988 ja tyttäret Isabella ja Katya vuosina 1996 ja 1998. Perheeseen kuului myös Huner Tylon aiemmasta liitosta syntynyt poika Chris

Perhe kohtasi useita vastoinkäymisiä, kun Katya-tytär sairastui syöpään lapsena ja hänen toinen silmänsä jouduttiin poistamaan. Vuonna 2007 Michael junior puolestaan hukkui traagisesti perheen uima-altaaseen vain 19-vuotiaana. Vanhemmat olivat eronneet kaksi vuotta aiemmin.

Vuonna 2010 Tylo avioitui Rachelle-vaimonsa kanssa. Parin tytär Koko syntyi vuonna 2012.

Suomalaiskatsojille Tylo tuli tutuksi eritisesti kahdesta suositusta saippuasarjasta. 1993–1995 Tylo näytteli Tunteita ja tuoksuja -sarjassa Blade ja Rick Bladesonin roolit. Kauniit ja rohkeat -sarjassa Tylo nähtiin Sherman Galen roolissa 2000-luvun alussa. 

Kenties merkittävin saippuasarja Tylon uralla oli kuitenkin Guiding Light, jota esitettiin Suomessa 1990-luvun alussa nimellä Unelmien pelikenttä. Hän oli mukana sarjassa vuodet 1981–1985 sekä 1996–1997.

Lue myös:

    Uusimmat