Kaunarit-tähti muisteli saippuasarjan kuumottavaa nukkejuonikuviota: "Kohtausten kiusallisuus oli todellista"

Millainen on näyttelijän viikko Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauksissa? Entä kuinka kauan kestää repliikkien opettelemisessa? Haastattelussa Matthew Atkinson 12:51
Millainen on näyttelijän viikko Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauksissa? Entä kuinka kauan kestää repliikkien opettelemisessa? Haastattelussa Matthew Atkinson

Kauniit ja rohkeat -tähti Matthew Atkinson palasi muistelemaan sarjassa nähtyä, häiritsevää nukkejuonikuviota.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili keväällä legendaarisen Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan kuvauspaikalla Los Angelesissa. Näyttelijä haastatteli vierailullaan Kaunarit-tähtiä, joista yksi oli Thomas Forresteria esittävä Matthew Atkinson.

Kaunareissa seurattiin vuonna 2020 Atkinsonin tähdittämää juonikuviota, jossa Thomasin pakkomielle Hope Loganiin sai uuden, karmaisevan käänteen. Posti nimittäin kiikutti miehen kotiin valtavan laatikon, jonka sisältä paljastui Thomasin tilaama, Hopea esittävä nukke.

Juoni muuttui entistäkin kuumottavammaksi, kun mielenterveysongelmista kärsinyt Thomas alkoi hallusinoida nuken puhuvan hänelle ja käskevän tätä tekemään kammottavia asioita, kuten tappamaan.

Alla olevalla videolla Mia Ehrnrooth kertoo, millainen tunnelma Kaunarit-kuvauksissa vallitsi. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Mia Ehrnrooth kertoo, millainen ilmapiiri Kaunarit-kuvauksissa vallitsi 1:10

Vaikka juonikuvio voi kuulostaa haastavalta näytellä, kertoi Atkinson Ehrnroothille, että näin ei hänen mielestään ollut. Mies kertoi nuken kanssa näyttelemisen olleen itseasiassa aika helppoa.

– Sillä jos alat puhumaan elottomalle asialle, vaikkapa katolle, ja kuulet sen puhuvan sinulle takaisin, vaikkei se oikeasti puhu, tunnet olosi hulluksi. Niin Thomas tunsi. Kohtausten kiusallisuus oli todellista, näyttelijä sanoi.

Sarjassa nähtiin myös kohtaus, jossa Thomas suuteli Hope-nukkea. Atkinson paljasti Ehrnroothille, ettei hänen tarvinnut oikeasti suudella elotonta "vastanäyttelijäänsä", vaan tilanne lavastettiin valoja ja kameratekniikkaa hyödyntäen.

– Vedin nukkea lähelleni, ja se saatiin näyttämään siltä, että suutelimme, Atkinson kertasi.

Vaikka nukkejuonikuvion voisi kuvitella pinttyvän kenen tahansa päähän vahvasti, nimeää Atkinson ikimuistoisimmaksi Kaunarit-kohtauksekseen kuitenkin hänen ensiesiintymisensä kyseisessä saippuasarjassa.

Thomasia on esittänyt tämän Kaunarit-historian aikana useampi eri näyttelijä, ja hahmo nähtiin Atkinsonin esittämänä ensikerran vuonna 2019. Tätä ennen Thomas oli ollut poissa sarjan kuvioista noin vuoden verran.

– Ensimmäinen kohtaukseni sarjassa on, kun Thomas palaa. Hänen ex-tyttöystävänsä ja lapsensa äiti on kuollut, näyttelijä pohjustaa.

– On ensimmäinen päiväni kuvauksissa, ensimmäinen kohtaus, jossa näyttelen. Astelen sisään, ja vastassa ovat kirjaimellisesti kaikki sarjan näyttelijät, ja he kaikki tuijottavat minua, Atkinson jatkoi lisäten, että kohtaukseen kuului hänen hahmonsa vuolas kyynelehtiminen.

Mies kertoi ajattelevansa, että selvisi jännittävästä kohtauksesta kuitenkin hyvin.

– Olen edelleen täällä, hän nauroi.

Katso alla olevalta videolta kooste Ehrnroothin Kaunarit-vierailusta. Artikkelin päävideolla haastattelussa Matthew Atkinson.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-studiolla – katso koostevideo 14:10

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat