Kurkista kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin muuttavan Mia Ehrnroothin viimeisiin hetkiin Salkkarit-studiolla!

6:06
MTV Uutiset seurasi kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin muuttavan Mia Ehrnroothin viimeisiä hetkiä Salkkarit-studiolla

MTV Uutiset seurasi Mia Ehrnroothin viimeisiä hetkiä Salkkarit-studiolla ennen Yhdysvaltoihin muuttoa.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth muuttaa perheineen kolmeksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin. MTV Uutiset seurasi Ehrnroothin toistaiseksi viimeisiä hetkiä Salkkarit-studiolla.

Aamulla Ehrnrooth hurauttaa autolla Helsingin Konalassa sijaitsevalle Salkkarit-studiolle.

0:22

Salkkarit-studiolle saavuttuaan Ehrnrooth vaihtaa ylleen roolihahmonsa Cindy Rintalan vaatteet ja menee maskiin. Maskihuoneessa tarjoillaan näyttelijän mukaan Helsingin parasta kahvia, jonka keittää päämaskeeraaja Karoliina Viinikari.

– Tätä tulee ikävä, se on selvä, Ehrnrooth sanoo pahvimukiaan nostaen.

Maskeeraustiimi loihtii näyttelijät roolihahmojen näköisiksi. Maskipenkissä istuessaan näyttelijät käyvät läpi muun muassa repliikkejä vastanäyttelijöidensä kanssa. Suurin osa maskihuoneessa vietetystä ajasta kuluu Ehrnroothin mukaan kuitenkin muuhun kuin työntekoon.

– Paljon huonoja vitsejä, mutta välillä voi myös keskustella ajankohtaisista, tärkeistä asioista, näyttelijä tarkentaa.

0:46

Maskin jälkeen Ehrnrooth suuntaa kohti alakerran lavasteita.

Salkkareiden studion alakerrassa on valtava hallimainen lavastekokonaisuus, jossa kuvataan suurin osa sarjan kohtauksista. Sieltä löytyvät muun muassa roolihahmojen kotien, legendaarisen rappukäytävän ja Pihlajakadun saunan lavasteet.

Ehrnroothin päivän ensimmäinen kohtaus kuvataan kahvila Moosen lavasteessa. Avattuaan oven halliin näyttelijä seisahtaa hetkeksi paikoilleen ja katselee ympärilleen. Muutaman sekunnin pohdittuaan hän lähtee kävelemään kohti Moosea. Reitti kahvilaan on tuttu lavasteiden sokkeloisuudesta huolimatta.

Vastanäyttelijät Pete Lattu ja Sampsa Tuomala ovat jo paikalla Moosen lavasteessa. Ympärillä häärää kuvausryhmää.

Näyttelijät ja kuvausryhmä käyvät vielä viime hetkellä kohtausta läpi. Mihin kävellään vuorosanojen jälkeen, missä kohtaa hahmojen katseet kohtaavat.

Ehrnrooth taputtaa käsiään muutaman kerran yhteen ja ravistelee kehoaan. Kohtausta harjoitellaan pariin otteeseen ennen lopullisten ottojen kuvaamista.

– Hyvä, aletaan tekemään, lavasteista kajahtaa.

– Hiljaisuus!

– Ja valmiina, lähtee, nyt!

0:52

Ehrnroothilla on ensimmäisen ja toisen kohtauksen kuvaamisen välissä muutaman tunnin mittainen tauko. Tällä välin hän opettelee muun muassa tanssin, joka on määrä kuvata videopalvelu TikTokiin Salkkarit-kollega Hanna Kinnusen kanssa.

– Hannahan on ammattitanssija. Joten Hanna katsoo näitä videoita kaksi kertaa ja tietää heti, mitä pitää tehdä ja muistaa ne. Mutta minun pitää harjoitella vähän enemmän, Ehrnroothn kertoo.

0:59

Seuraavaksi on luvassa päivän toisen kohtauksen kuvaaminen. Kun kohtaus on purkissa, lähtee Ehrnrooth vaihtamaan Cindyn vaatteet omiinsa.

Näyttelijöiden pukuhuoneet sijaitsevat pitkän käytävän päässä. Yksi isompi pukuhuone on jaoteltu sermein ja verhoin useaksi pienemmäksi. Ehrnrooth jakaa pukuhuoneen Monika Lindemanin kanssa.

Pukuhuoneen pesutiloista löytyy "Konalan suosituin selfiepeili".

1:05

Vaatteet vaihdettuaan Ehrnrooth suuntaa palauttamaan Cindyn vaatteet niille tarkoitettuun paikkaan.

Juuri ennen reissuun lähtemistä luvassa on työkavereille hyvästien jättäminen. Ehrnrooth kertoi aikaisemmin, että Salkkareiden työryhmä otti näyttelijän muuttouutiset hyvillä mielin vastaan.

– Se on kaikkien mielestä tosi jännittävää ja hauskaa, Ehrnrooth sanoi MTV Uutisten haastattelussa.

– He ovat toivottaneet hyvää matkaa ja tervetuloa takaisin.

1:46

Studiolta Ehrnroothin matka jatkuu kotiin pakkaushärdellin ääreen.

0:13

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja