Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-kuvauspaikalla! Kiinnitti huomionsa huvittavaan yhtäläisyyteen: "Heillä oli sama ongelma"

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-studiolla – katso koostevideo 14:10
Miten suosikkisaippusarjojen kuvaukset eroavat? Millainen tunnelma studiolla vallitsi? Katso koostevideo vierailusta!

Kolme kuukautta Yhdysvalloissa asunut Mia Ehrnrooth vieraili Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauspaikalla.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth perheineen on palannut kolme kuukautta kestäneeltä Amerikan matkaltaan takaisin Suomeen.

Perhe muutti muutamaksi kuukaudeksi Texasin auringon alle, jotta Ehrnroothin ja tämän puolison lapset voisivat oppia paikallisessa päiväkodissa sellaisia taitoja, joita he eivät välttämättä Suomessa oppisi.

Ehrnrooth pääsi vierailemaan reissun aikana Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvauspaikalla Los Angelesissa. Vierailu oli jatkumoa viime vuonna järjestetylle virtuaalitapaamiselle, jossa Ehrnrooth ja tämän Salkkarit-kollega Axel Milliam tapasivat Kaunarit-tähtiä videoyhteyden avulla.

Mia Ehrnrooth kertoo, millainen ilmapiiri Kaunarit-kuvauksissa vallitsi 1:10
Mia Ehrnrooth kertoo, millainen tunnelma Kaunarit-kuvauksissa oli

Ehrnrooth haastatteli vierailullaan Kaunarit-tähtiä, piipahti sarjan kulisseissa ja seurasi erään suuren kohtauksen kuvauksia.

– Oli tosi jännää kun tulin sinne, koska he tosiaan kuvasivat yhtä suurta, salaista kohtausta. Kun menin sinne, niin en yhtään tiennyt, ketä tulen tapaamaan. Se oli hirveän hauskaa, kun koko ajan oli pieni jännitys ilmassa, että kuka nurkan takaa tulee, hän kertoo hymyillen.

Ehrnrooth kertoo huomanneensa vierailullaan paljon yhtäläisyyksiä Salkkareiden ja Kaunareiden välillä. Studiolla vallitsi näyttelijän mukaan samanlainen, hyvä, rento ja kotoisa tunnelma kuin Salkkareiden studiolla. Kuvauksissa käytetään myös samankaltaista kameratekniikkaa kuin Salkkareissa.

Silmiin osui myös eräs hauska yksityiskohta.

– Heillä oli sama ongelma, kuin mikä meillä täällä. Eli heidän lavastekeittiössään oli lukko jääkaapissa, koska kuulemma näyttelijät tai muu henkilökunta käy herkuttelemassa siellä banaaneja, jos heillä on nälkä, hän nauraa.

Jos Ehrnroothin pitäisi päättää yksi Kaunarit-hahmo, jota hän esittäisi, olisi se varmaan sarjan megapahis Sheila Carter.

– Koska Cindy taas on niin kiltti, he ovat kaksi ääripäätä. Se voisi olla mielenkiintoinen haaste näyttelijän työn kannalta, hän pohtii.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat