Kaunarit-tähti Annika Noelle rakastui Suomeen – nämä asiat veivät hänen sydämensä

Kaunarit-tähti Annika Noelle Mia Ehrnroothin haastattelussa 10:23
Katso koko haastattelu englanniksi!

Mia Ehrnrooth kävi Annika Noellen juttusilla vieraillessaan Kauniit ja rohkeat -studiolla.

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth piipahti syksyllä Yhdysvalloissa ja vieraili yhdessä Kauniit ja rohkeat -sarjan kohtauksessa. Hän pääsi Kaunarit-studiolla ollessaan myös haastattelemaan näyttelijäkollegoitaan, kuten Eric Forresteria näyttelevää John McCookia, Sheilaa esittävää Kimberlin Brownia sekä Hopen roolista tunnettua Annika Noellea.

Haastattelun aikana kävi ilmi, että Noelle on vieraillut Suomessa Inarissa.

– Syntymäpäiväni on jouluaattona, joten hemmottelin itseäni lähtemällä yksin matkalle Inariin keskellä joulukuuta, hän kertoi.

Näyttelijä luetteli lukuisia asioita, joihin hän rakastui Suomen-matkansa aikana. Hänen sydämensä veivät muun muassa moottorikelkkailu, aamurusko talvisessa maisemassa, joulukuuset, sauna ja yleisesti tunnelma, joka Inarissa vallitsi.

– Eräänä päivänä katselimme aamuruskoa nuotion ääressä. Meille valmistettiin jotkin perinteiset juomat, joiden nimeä en nyt muista. Se oli uskomatonta, hän muisteli.

Noelle kertoi haluavansa tehdä toisenkin reissun Suomeen. Tuolloin Ehrnrooth heitti ilmoille ajatuksen siitä, että Noellen roolihahmo Hope voisi vieraila Salkkareissa aivan kuten hänkin vieraili Kauniit ja rohkeat- sarjassa.

– Kutsukaa minut, tulisin mielelläni! Puhun paria eri kieltäkin, hän sanoi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3-kanavalla kello 16.30. Jaksot viikon etukäteen mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat