Kaunarit-Ericin näyttelijä John McCook Mia Ehrnroothin haastattelussa – muistelee vierailuaan Suomessa

John McCook maisteli salmiakkia 1:09
Mitä mieltä John McCook oli salmiakista? Katso videolta!

Mia Ehrnrooth pääsi haastattelemaan Eric Forresterin näyttelijää John McCookia. 

Salatut elämät -sarjan Cindynä tunnetuksi tullut näyttelijä Mia Ehrnrooth piipahti taannoin Yhdysvalloissa ja vieraili yhdessä Kauniit ja rohkeat -sarjan kohtauksessa. Ehrnrooth nähtiin jaksossa yhdessä Sean Kanan näyttelemän Deacon Sharpen kanssa.

Hän pääsi vierailunsa yhteydessä haastattelemaan myös näyttelijäkollegoita. Ehrnroothin jututettavaksi istahti muun muassa legendaarista Eric Forresteria näyttelevä John McCook.

Kaunareissa alusta asti mukana ollut McCook voitti vastikään Emmy-pystin roolistaan. Miehen mukaan on mahtavaa saada palkinto työstään, mutta se ei ole yksin hänen ansiotaan. 

– Sinulla pitää olla hyvä tarina ja hyviä käsikirjoituksia, joita näytellä. Tämä oli neljäs kerta kun olin ehdolla. Eli 35 vuoden aikana minulla on ollut neljä hyvää tarinaa, hän vitsailee nauraen. 

– Kyllä niitä on ollut enemmän, mutta tämä oli hyvä tarina ja hyviä kohtauksia. Se palkitsi hyvin. 

Eric Forresterin tarinaan mahtuu paljon ylä- ja alamäkiä. Miehellä on Stephanie-vaimon lisäksi ollut paljon naisia vuosien aikana. McCook kuvaileekin Ericin naismakua mahtavaksi. 

– Hän rakastaa kauneutta ja taidetta, mutta myös voimaa ja valtaa. Stephanie oli kantava voima hänen uransa ja bisneksen alussa. Hän oli taitelija ja Stephanie oli bisnesnainen. Täydellinen yhdistelmä monen vuoden ajan – 25 vuotta tässä sarjassa, hän kuvailee. 

Avioliiton aikana Eric haki muualta kuitenkin läheisyyttä. Hän on heilastellut muun muassa Brooke Loganin, Sheila Carterin sekä Quinn Fullerin kanssa. Roolia vuosikausia näytellyt McCook ei aina ole ollut samaa mieltä hahmonsa päätöksistä. 

– Hän on kuin ystäväni. Tunnen hänet todella hyvin. Olen myös joskus eri mieltä hänen kanssaan, hän summaa. 

Katso videolta, miten Kauniit ja rohkeat alkoi

McCook muisteli myös ensimmäistä päivää Kauniiden ja rohkeiden kuvauksissa. Heti sarjan alussa katsojat pääsivät kurkistamaan suoraan muotimaailman kulisseihin. McCookin mukaan juonikuviot alkoivat tulla mukaan vasta myöhemmin. 

– Ensimmäinen päivä täällä oli mahtava, koska se oli vain muotia! Emme tehneet paljon tarinaa. Oli malleja, olimme näytöksen takahuoneessa. Se oli meille kaikille jännittävää, kun pääsimme aloittamaan. Vasta muutaman jakson jälkeen pääsimme näkemään, mitä tapahtuu, hän muistelee. 

Los Angelesissa asuvan McCookin mukaan hänet tunnetaan Ericinä minne tahansa hän meneekin. Näin on käynyt myös Suomessa, jossa hän on vieraillut useaan otteeseen. 

– En pitkään aikaan käynyt Suomessa, mutta ennen kun kävin siellä menin juhannuksena. Kävin kerran Darlene Conleyn, entisen Sally Spectran kanssa. Ihmiset olivat niin innoissaan, kun näkivät meidät. En ole John, olen Eric, hän kuvailee. 

Katso koko haastattelu englanniksi: 

John McCook Mia Ehrnroothin haastattelussa 12:27

Deaconin näyttelijä Sean Kanan kertoi haastattelussa, mitä tietää Suomesta. Katso haastattelu englanniksi: 

Kaunarit-tähti Sean Kanan vastaa fanikysymyksiin 1:10

Alla olevalta videolta näet koosteen Ehrnroothin ensimmäisestä vierailusta Kaunarit-studiolla:

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth vieraili Kaunarit-studiolla – katso koostevideo 14:10

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3-kanavalla kello 16.30. Jaksot viikon etukäteen mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat