Katy Perryn ja Russell Brandin avioliitto vaikeuksissa jo nyt!

Ystävien mukaan Katy Perry ja Russell Brand etsivät parisuhdeterapeuttia oltuaan naimisissa vasta kolme kuukautta.

Katy Perryn ja Russell Brandin avioliitto on vaikeuksissa – jo kolmen kuukauden jälkeen! Daily Mail -lehden mukaan Brand bongattiin surullisen näköisenä New Yorkissa, samalla kun Katy-vaimo etsii huhujen mukaan parisuhdeterapeuttia.

Ongelmia liitolle aiheuttaa pariskunnan kiireinen aikataulu, joka pitää avioparin erillään. Brand on tällä hetkellä töiden takia New Yorkissa. Perry puolestaan viettää aikaa mantereen toisella puolella Los Angelesissa valmistautuessaan maailmankiertueeseen.

Kolme kuukautta sitten Intiassa naimisiin mennyt pari tapasi vuonna 2009 MTV Video Music Awards -gaalassa. He kihlautuivat neljän kuukauden seurustelun jälkeen.

Daily Mailin mukaan ensimmäiset riidat alkoivat kun Brand julkaisi Twitter-palvelussa epäimartelevan kuvan vaimostaan. Perry kuulemma tajusi, että hänen liittonsa kaipaa huomiota.

– Emme ole mikään stereotyyppinen aviopari, joka harrastaa seksiä kerran viikossa. Olen sentään naimisissa Russell Brandin kanssa, laulajatar on kommentoinut avioliittoaan.

Perryn mukaan on tärkeää elää tasapainoista elämää ja hän haluaa selvittää parin ongelmat.

– Avioliitto vaatii kovaa työtä, mutta rakkaille asioille täytyy löytyä aikaa. Haluan saada lapsia! Toiset ihmiset pelkäävät, että lasten hankkiminen pilaa heidän uransa, mutta minä haluan täyden elämän.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja