Katy Perryn hurja ulkonäkö hämmästyttää – katso kuvat

Katy Perryn värikäs look näyttää muuttuvan eron myötä synkempään suuntaan.

Laulaja Katy Perry on tunnettu pirteistä popkappaleistaan, hyvin värikkäistä asuvalinnoistaan ja erikoisista . Nyt laulajan look näyttää muuttuvan askel askeleelta synkempään suuntaan.

27-vuotias tähti saapui Yves Saint Laurent Autumn/Winter -show'hun tummanpuhuvassa asukokonaisuudessa ilman hymyn häivääkään. Mustalla eyelinerilla silmänsä rajannut Perry oli nostanut hiuksensa ylös tiukalle nutturalle.

Tyylikkäässä lookissa edustanut nainen poseerasi kameroille varsin hurjan ja tuiman katseen siivittämänä. Perrylla oli yllään tummanvihreä mekko, korkeat nahkasaappaat ja musta nahkatakki.

Perry on viime aikoina edustanut mediassa varsin surumielisenä – Russell Bradin kanssa eroon ajautuneen Perryn uskotaan jopa värjänneensä hiuksensa turkoosin sävyisiksi siksi, että sininen väri kuvastaisi naisen surua.

Katy Perry myös kohautti poseeraamalla Interview-lehden kannessa lähes . Onko Perryn tyyli muuttamassa pikkuhiljaa suuntaa pehmeistä purkkaväreistä aikuismaisempaan tyyliin – vai onko kyse vain särkyneen sydämen kapinoinnista?

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja