Katy Perryllä taas uusi poikaystävä? Jo kolmas eron jälkeen

Poptähti Katy Perry on erottuaan yhdistetty jo kolmeen eri mieheen. Onko kolmas tapaus, muusikko John Mayer vihdoin jotain pysyvämpää sydänsuruiselle naiselle?

Erottuaan entisestä miehestään koomikko ja näyttelijä Russell Brandista, 37, poptähti Katy Perry, 27, on yhdistetty jo kolmeen eri mieheen romanttisessa mielessä. Eronsa jälkeen hänen huhuttiin seurustelevan ranskalaismalli Baptiste Giabiconin kanssa, mutta nainen katkaisi itse myöhemmin huhuilta siivet kommentoimalla, että oli vain ystävä itseään 5 vuotta nuoremman komistuksen kanssa.

Mallimiehen jälkeen Perryn elämässä väitettiin vaikuttavan menestyneen Florence + The Machine -yhtyeen kitaristia Rob Ackroydia. Tämäkin suhde tuntuu kuitenkin kuihtuneen olemattomiin, sillä tuoreimpana tulokkaana naisen rinnalla on nähty muusikko John Mayer, 34.


Mahtaako suhde pehmeä-ääniseen hurmuriin, Mayeriin, olla vihdoin jotain pysyvämpää sydänsurujaan parannelleen Katy Perryn elämässä? Perryn lähipiiriin kuuluva on paljastanut, että kaksikko soittelee toisilleen ja on käynyt treffeillä useampaan otteeseen, mutta aikoo edetä hitaasti.

– En usko, että kumpikaan heistä suhtautuu tilanteeseen kovin vakavasti. Hän (Katy Perry) ei puhu miehestä kuin hän olisi Se Oikea. Hän tuntee olonsa kotoisaksi sellaisten miesten kanssa, jotka ymmärtävät, millaisessa pyörityksessä hän joutuu elämään, lähde kommentoi.

John Mayer on tiedetään musiikillisen lahjakkuutensa lisäksi likaisista eroista muun muassa entiseen heilaansa Jessica Simpsoniin ja Jennifer Anistoniin – lisäksi hän lörpöttelee mielellään suhteistaan medialle. Simpsonin mies haukkui seurustelun loputtua julkisesti ja Jennifer Anistonin luota lähtiessä pyysi paparazzit ikuistamaan hetken.


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja