Mainos

Katsojat saunomisen MM-kisojen tapahtumista: Järkyttävä näky

Saunomisen MM-kisojen päättyminen tragediaan järkytti syvästi paikalla olleita katsojia. Venäläiskilpailija kuoli ja suomalaismies joutui sairaalahoitoon Heinolassa eilen järjestettyjen kisojen päätteeksi.

Katsojien mukaan tragediaa oli vaikea käsittää heti aluksi.

- Ei sitä ihan heti tajunnut, että nyt on jotain hassusti. Refleksinomaisesti miehet näyttivät peukkua merkiksi siitä että olivat kunnossa, eräs paikalla ollut kuvailee MTV:n uutisille lähettämässään palautteessa.

MM-finaali keskeytettiin kuuden minuutin jälkeen, kun tarkkailijoille kävi selväksi että jotain oli vialla kilpailusaunassa.

Suomalainen Timo Kaukonen talutettiin saunasta pahasti palaneen näköisenä. Venäläiskilpailija Vladimir Ladyzhenskiy tarvitsi useampaa miestä avuksi.

Paikalla olleet kuvailivat näkyä järkyttäväksi: erään katsojan mukaan venäläismies näytti siltä, kuin olisi vuotanut jotain kummaa nestettä. Suomalaiskilpailija kouristeli lavalla, ennen kuin järjestäjät peittivät näkyvyyden pressulla.

Silminnäkijöiden mukaan kesti varsin kauan, ennen kuin kilpailijoista kumpaakaan saatiin ambulanssiin. Kaukonen vietiin ambulanssiin noin 40 minuutin kuluttua. Venäläismies jäi vielä pressun taakse kymmeniksi minuuteiksi.

- Yleisökin alkoi jo ymmärtää, että kaikki ei ole kunnossa. Mies oli maannut lavalla jo tunnin, mutta kriittisen tilan vuoksi ei päästy ambulanssiin.

Erityisesti paikalla olleiden läheisten hätä riipaisi katsojia. Tiettävästi ainakin Timo Kaukosen vaimo ja lapset olivat paikalla todistamassa tapahtumia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.