Katsoja ei suostunut käyttämään kasvomaskia koulujen välisessä ottelussa – tainnutettiin etälamauttimella Yhdysvalloissa

Koulun jalkapallo-ottelua katsomassa ollut nainen ei suostunut käyttämään kasvomaskia – poliisi tainnutti etälamauttimella Yhdysvalloissa 1:34
Poliisi käytti etälamautinta naisen olkapäähän. Nainen vastusti pidätystä viimeiseen asti. Katso video.

Yhdysvaltain Ohiossa amerikkalaisen jalkapallon koulujen välinen ottelu sai rajun käänteen, kun ottelua seurannut katsoja tainnutettiin etälamauttimella. Asiasta kertoo CNN.

Kaikki sai alkunsa, kun yleisössä ollut nainen oli kieltäytynyt käyttämästä kasvomaskia ottelun aikana. Hän vetosi siihen, ettei voi käyttää maskia sairastamansa astman vuoksi.

Koulusta kerrotaan, että kaikissa koulun tapahtumissa on maskipakko.

Lukuisista pyynnöistä huolimatta nainen ei suostunut maskia laittamaan kasvoilleen. Tämän jälkeen häntä vaadittiin lähtemään katsomosta pois. Tähän nainen ei kuitenkaan suostunut.

Lopulta koulun poliisi käytti etälamautinta, että sai naisen pidätettyä.

Tapahtuma on aiheuttanut paljon keskusteluja sekä puolesta että vastaan. Etälamautinta käyttäneen koulupoliisin kerrotaan olevan hyvin pidetty yhteisössään. Hänen tukijoitaan onkin nähty paikallisen poliisiaseman edustalla.

Paikallinen poliisi tutkii tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat