Katseenkohotus pikaisesti

Kulmien nyppiminen kohottaa katsetta ja antaa tilaa luomivärille. Helmen muuttumisleikissä Annika Blomqvistin kulmat nypittiin kauniiseen siipimäiseen muotoon ja meikattiin oikeanvärisellä luomivärillä.

Kulmien nyppiminen kohottaa katsetta ja on erityisen tärkeää niille, jotka kärsivät raskaista luomista. Hyvin nypityt kulmat antavat myös tilaa luomivärille. Riia Koivisto nyppi Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Sadun kulmat kauniiseen siipimäiseen muotoon. Riia muistutti, että kulmakarvoja ei ole syytä nyppiä kulmakarvan yläpuolelta eikä liikaa nenänpuoleisesta päästä, ettei kulmakarvan muoto kärsi.

Sadun tummat kulmat kaipasivat vain hieman väriä, joten Riia levitti niihin siveltimellä tummanruskeaa luomiväriä. Kulmakarvaväri levitetään pääosin keskelle kulmaa, sillä jos väriä levittää aivan kulmakarvan etuosaan, katseesta tulee tuima.

Luomiväri kulmien muotoiluun

Annikan kulmakarvat meikattiin Nivean Creative Eyes Mono Eye Shadow -luomivärillä. Puuterimaiseen luomiväriin on lisätty aavistus hienostunutta helmiäistä. Luomiväri on erittäin helppo levittää, sillä luonnonvaha helpottaa värin liukumista. Lopputuloksena ovat sileiltä ja joustavilta näyttävät luomet. Lue lisää tuotteesta!

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat