Katri Helena suhteestaan 32 vuotta nuorempaan mieheen: "Päästän hänet irti heti, kun hän haluaa"

Laulajalegenda Katri Helena puhuu Peter Nyman -ohjelmassa muun muassa suhteestaan mieheensä Tommi Liimataiseen.

Ikoninen laulaja Katri Helena, 72, nähdään tänään uutisankkuri Peter Nymanin isännöimässä Peter Nyman -ohjelmassa.

Laulajatähti puhuu haastattelussa muun muassa suhteestaan managerimiehensä Tommi Liimataisen kanssa. Katri Helena on sanonut, että suhde 32 vuotta nuorempaan mieheen on pakottanut käymään läpi, mitä vanheneminen on.

– Totta kai. Se pakotti käymään läpi myös sen, että minä päästän hänet irti heti, kun hän haluaa. Hänellä on niin paljon elämää elettävänä, laulaja sanoo Nymanin haastattelussa.

– Kyllä, olen jo ajatellut sitä. Minä en ripustaudu. Tommi vain myhäilee asialle. Ei se ole traagista. Silloin, kun ihmisten välillä on sellainen hyvä kaveruus, se kestää ihan mitä vaan.

Katri Helena ei usko, että ikäeron meneminen toisinpäin olisi tehnyt asioista mitenkään helpompaa.

– Ei sitä voi sillä tavalla ajatella. Maailma on muuttunut todella paljon. En lue mitään nettikeskusteluja enkä ole niitä missään vaiheessa lukenut. Teen itse omat valintani ja vastaan niistä, laulaja toteaa.

– Suhteemme on oikein hyvällä mallilla.

Katri Helenan artistiura alkoi vuonna 1963. Laulaja viettää siis tänä vuonna uransa 55-vuotisjuhlavuotta. Mikä on Katri Helenan suosikkikappale omasta tuotannosta vuosien varrelta?

– Jos kaikilla kriteereillä pitää valita yksi kappale, joka tuntuu sydämessä ja kolahtaa itselle eniten, se on Anna mulle tähtitaivas. Isoin hittini.

Peter Nyman tiistaina MTV3-kanavalla klo 22.35.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja