Katja Ståhl ei päässyt aikanaan kohutuksi Panu-tytöksi – "Mikä siunaus"

Katja Ståhl ei päässyt aikanaan kohutuksi Panu-tytöksi – ”Mikä siunaus” 0:52
Mitä Katja Ståhl ajatteli mainoksen nähtyään? Katso videolta!

Katja Ståhl kertoo aikoinaan käyneensä koekuvauksessa kohahduttaneeseen maalimainokseen.

Toimittaja  Maria Veitola on yökyläillyt tunnettujen suomalaisten luona jo kahdeksan kauden ajan Yökylässä Maria Veitola -ohjelman puitteissa. Tuleva kausi starttaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 2. helmikuuta. 

Kauden starttijaksossa Veitola matkaa Katja Ståhlin luokse. Jaksossa Ståhl vie Veitolan hänelle tärkeään paikkaan, hevostallille. Viinilasillisten äärellä jutellaan lasten aikuistumisesta, viisikymppisen sinkkuelämästä sekä omasta vanhenemisesta ja hyvinvoinnista. Ståhl avautuu Marialle uupumuksesta ja kertoo, millaista elämä oli nuorena "sikailijana". 

Jaksossa Ståhl muistelee myös vuosia sitten tekemäänsä koekuvausta. Hän kävi koekuvauksessa maalimainosta varten, mutta ei lopulta napannut pestiä. 

– Kun näin mainoksen, tajusin, miksi en saanut sitä, Ståhl kertaa.

Hän muistelee mainoksen saaneen aikoinaan ison kohun aikaan. Mainoksessa nähtiin kurvikas nainen avonaisessa uimapuvussa. 

– Panu-tyttö, Veitola muistaa.

Teknoksen maalimainokset saivat 1990-luvulla aikaan kipakkaa palautetta ja niiden esitys kiellettiin. Markkinatuomioistuin totesi Panu-tytön olevan katseenvangitsija, eikä sillä ollut yhteyttä tuoteeseen.

– Mikä siunaus, etten ole saanut niitä paikkoja, koska olisin ollut kamalan väärässä paikassa, Stålh sanoo. 

Katso keskustelu ylhäällä olevalta videolta!


Lue myös:

    Uusimmat