Maria Veitola paljastaa, mitä on oppinut Yökylässä-ohjelmansa ansiosta: "Se on arvokkaimpia asioita, mitä minulla on"

2:03
Maria Veitola kertoo, miksi ihmisiä on ja toisaalta ei ole helppoa saada Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan mukaan. Hän paljastaa myös, kenen luokse haluaisi ehdottomasti vielä yökyläilemään!

Toimittaja Maria Veitola on kyläillyt erilaisten ihmisten kotona jo vuosia.

Toimittaja Maria Veitolalle jäi uusimmasta, kahdeksannesta Yökylässä Maria Veitola -kaudesta mieleen erityisesti vierailu Valtteri Bottaksen luona Monacossa.

– Se on niin ihmeellinen paikka ylipäätään. Formulamaailma on myös minulle todella vieras, niin on aina ihanaa, että pääsee kurottamaan oman kuplansa ulkopuolelle, Veitola kertoi MTV Uutisille alkuvuoden ohjelmien mediatilaisuudessa 9. tammikuuta.

Veitola sanoo ohjelman kaikista suurimmaksi anniksi itselleen sen, kuinka paljon hän on oppinut.

– Ja kaikki ne keskustelut, joita olen käynyt. Se on niin tajuton pankki, että se on arvokkaimpia asioita, mitä minulla on. Olen oppinut asian, joka on minusta kauhean kaunista ja lohduttavaa, että me kaikki voimme löytää toisistamme jonkin yhdistävän tekijän. Jokin taso, jossa voimme kokea, että hei, ymmärrän tuota tyyppiä. Se on oman tekemisen suolakin, ettei ikinä tiedä, mistä se taso löytyy tai miten jää murtuu. Toivoisin, että kaikki tajuaisivat sen.

Veitola toteaa, ettei ikinä voi yökylään mennessään tietää, minkälainen ihminen siellä on vastassa.

– Vaikka luulee tietävänsä, niin ei tiedäkään. Omien ennakkoluulojen kanssa pelaaminen, niistä luopuminen. Sitä olemme harjoitelleet paljon tässä pitkin matkaa. Vaikka valmistaudumme vierailuihin aina todella hyvin, niin täytyy myös uskaltaa paikan päällä heittäytyä hetkeen ja yhdessä olemiseen. Ja uskaltaa antaa sen viedä. Se on haastavaa, mutta ihanaa.

Yllä olevalla videolla Maria Veitola kertoo, miksi ihmisiä on ja toisaalta ei ole helppoa saada Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan mukaan. Hän paljastaa myös kenen luokse haluaisi ehdottomasti vielä yökyläilemään!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja