Yökylässä Maria Veitola palaa! Salkkareista tutut Kerttu Rissanen ja Sami Uotila päästävät kamerat ensimmäistä kertaa yhteiseen kotiinsa

Uusi kausi 2.2. alkaen 0:35
Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen. Sarjan kahdeksannella kaudella saadaan harvinainen vilaus muun muassa Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen yhteisestä arjesta.

Laukku on pakattu ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan kahdeksas tuotantokausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2.2.

Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen. Sarjan kahdeksannella kaudella vieraillaan julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria Veitola pääsee tutustumaan. Yökyläreissut kuljettavat Marian taas kaikkialle Suomeen ja jopa sen rajojen ulkopuolelle. Luvassa on intiimejä, rohkeita keskusteluja, inhimillisiä kohtaamisia ja hauskoja, yllättäviä hetkiä.

Uusi kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2.2. klo 21 Katja Ståhlin jaksolla. Alkavalla kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat myös Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri BottasElina Gustafsson ja Ansku Bergström, Kerttu Rissanen ja Sami Uotila, Pilvi Hämäläinen, Petteri Orpo, Andy McCoy ja Sofia Zida sekä Päivi Lipponen.

– Oon saanut taas tehdä kymmenen jakson verran  lempihommaani, eli yökyläillä kiinnostavien suomalaisten kodeissa. Luvassa on taattuun tapaan aitoja kohtaamisia, omintakeisia majapaikkoja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja tietysti herkkiä, viisaita, rohkeita ja lohdullisia keskusteluja – monenlaista tunnelmaa, Maria Veitola kertoo.

JAKSOT:

1/10: Katja Ståhl kutsuu Marian yökylään. Katja vie Marian hänelle tärkeään paikkaan, hevostallille. Viinilasillisten äärellä jutellaan lasten aikuistumisesta, viisikymppisen sinkkuelämästä sekä omasta vanhenemisesta ja hyvinvoinnista. Katja avautuu Marialle uupumuksesta ja kertoo, millaista elämä oli nuorena "sikailijana". Toisena päivänä he käyvät Katjan äidin luona kylässä.

2/10: F1-kuski Valtteri Bottas kutsuu Marian yökylään aurinkoiseen Monacoon. Päivien aikana Maria pääsee tutustumaan hänelle tuntemattomaan formulamaailmaan, kun he pohtivat yhdessä lajin eettisyyttä, vaaroja ja sen antamaa taloudellista vapautta. Mika Häkkinen vierailee videopuhelun välityksellä ja Maria pääsee tapaamaan myös Valtterin kumppanin Tiffanyn. 

3/10:  Pilvi Hämäläinen kutsuu Marian luokseen Käpylään. Hurmaava Pilvi avaa Marialle elämänsä suurinta tragediaa ja kertoo millaista oli kirjoittaa esikoisromaani. Vierailun aikana he juttelevat häpeästä, muovailevat ja tutkivat Pilvin mysteerilaatikkojen sisältöä. Pilvi vie Marian naapuriin koirasyntymäpäiville.

4/10: Maria matkaa Turkuun Petteri Orpon luo. Mariaa kiinnostaa miten Petteristä tuli kokoomuslainen. Kyläilyn aikana keskustellaan politiikan lisäksi parisuhteesta ja terveydestä. Petteri valmistaa Marialle loistoillallisen ja vie hänet piiritoimistoon, missä he ihailevat vanhoja vaalimainoksia. Aamulla he matkaavat metsäretkelle.

5/10: Maria pakkaa kassinsa ja lähtee yökylään Jade Nyströmin luokse Lapinjärvelle. Kyläilyn aikana tavataan Jaden perhe ja kuullaan, millaista elämä on nuorena urheilijana. Jade vie Marian korkeushyppytreeneihin ja kertoo millaisia ikävyyksiä on kohdannut vuosien varrella. He pohtivat naiseutta ja juhlistavat Jaden nimenmuutosta.

6/10: Maria saa kutsun Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja siitä, miten siihen suhtaudutaan. Hyvän illallisen kruunaa lauluesitys Vesku Loirin muistolle sekä Kertun viulunsoitto. Toisena päivänä Maria sukeltaa Salkkareiden maailmaan, kun Sami vie hänet studiolle tapaamaan Esko Koveroa.


7/10: Maria matkaa Saimaan rannalle sympaattisen Aake Kallialan mökille. Mökillä vietetään aikaa saunoen, nauraen ja kalastaen, sekä muistellaan Aaken upeaa näyttelijäuraa. Yökyläilyn aikana he nauttivat kolmen ruokalajin illallisen kartanossa ja keskustelevat vanhenemisesta. Aamulla suunnataan sähköpyörälenkille.

8/10: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kutsuvat Marian luokseen yökylään. Metsäretkellä keskustellaan syrjinnästä ammattiurheilussa ja siitä, miten Ellusta tuli ilon lähettiläs. He juttelevat rakkaudesta ja pariskunnan välisestä kemiasta sekä pohtivat suorittamisen ja levon tasapainoilua. Aamulla Ansku vie Marian tanssitunnille.

9/10: Tällä kertaa Maria ja Andy McCoy menevät yökylään Andyn bonustyttären Sofia Zidan luo. Vierailun aikana keskustellaan taiteilijuudesta ja siitä, millaista rocktähden elämä oli 80-luvulla. Studiolla äänitetään kaksikon uutta musiikkia ja illalla Maria pääsee seuraamaan maalausta erikoisissa tunnelmissa. Aamulla matkataan kirpputorikierrokselle.

10/10: Päivi Lipponen kutsuu Marian Yökylään Porvoon kotiin. Matka alkaa Päivin työpaikalta Eiran aikuislukiosta, jossa tutustutaan opettajan arkeen ja ihaniin oppilaisiin. Kakkoskodissa heittäydytään vapaalle. Keskustellaan elämästä, reissaamisen rikkaudesta sekä aikuisen naisen itsenäisyydestä. Nautiskellaan takkatulesta, hyvästä ruoasta sekä pulahdetaan avannossakin.

MTV Katsomossa on parhaillaan nähtävillä myös Veitolan neliosainen Veitola.doc-dokumenttisarjaKyseessä on Veitolan ja dokumenttiohjaaja Sami Kieksin intohimoprojekti.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat