Katie Holmes käyttää skientologiaa Cruisea vastaan?

Katie Holmesin kerrotaan olevan skientologian lumoissa.

Näyttelijä Katie Holmesin ja Tom Cruisen eron syyksi on vahvasti epäilty johtuvan skientologiasta. Avioliiton päättymisen on pitkään uskottu kohdistuneen miehen aktiiviseen uskonnon harjoittamiseen.

Spekulaatioiden mukaan Cruise on yrittänyt vetää Suria tiukasti mukaan uskonlahkon aktiviteetteihin, minkä johdosta Katie halusi pelastaa kuusivuotiaan tyttärensä. Hän haki sekä avioeroa että yksinhuoltajuutta viime viikolla. Cruise ei ole tavannut tytärtään erouutisen jälkeen, sillä Suri on Katien mukana New Yorkissa. Tom ei tule näkemään tytärtään lähiaikoina, sillä näyttelijä suuntaa kuvaamaan uutta elokuvaa.

TMZ.com-sivusto uutisoi, ettei liiton purkautumisella ole välttämättä tekemistä skientologian kanssa. Cruisen sisäpiirilähde uskoo ponnekkaasti, että taustalla on Katien ja hänen taustajoukkojensa motiivi uskotella tiedotusvälineille eron johtuneen uskonnosta. Lähde kertoo, että Holmes on myös erittäin innostunut kyseisestä lahkosta.

– Hän (Katie) oli täysin mukana skientologiassa. Hän oli sen pauloissa ja osallistui mielellään vapaaehtoisesti sen toimintaan, jos Tom oli kuvaamassa elokuvia, lähde kertoo.

Lähde ei erittele syitä eroon, mutta eräs asia on sen mukaan selvää.

– Tämä taistelu ei ole uskonnosta. Sitä käytetään syynä satuttaa Tomia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja