Jättikö Tom Cruise Oscar-gaalan väliin eksänsä takia?

6:00
Tom Cruise ampaisi lentokoneella taivaisiin! Cruise harjoitteli toisen maailmansodan aikaisella lentokoneella lentämistä Duxfordin lentokentällä, Isossa-Britanniassa. Lentäminen liittyi Mission: Impossible 7 -elokuvaan.

Näyttelijä Tom Cruisea ei nähty Oscar-gaalassa, vaikka hänen tähdittämänsä elokuva oli ehdolla kuudessa kategoriassa.

Näyttelijä Tom Cruisea ei nähty tämän vuoden Oscar-gaalassa, joka pidettiin 12.–13. maaliskuuta yöllä Suomen aikaa.

Daily Mailin tavoittaman lähteen mukaan Cruise ei ollut paikalla, koska hänen ex-vaimonsa Nicole Kidman osallistui gaalaan ja Cruise halusi välttää kiusallisen kohtaamisen. He erosivat yli 20 vuotta sitten.

Cruisen tähdittämä elokuva Top Gun: Maverick oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa, joten olisi voinut olettaa tähden olevan paikalla.

Sisäpiirilähteiden mukaan Cruisen poissaolo ei kuitenkaan ollut henkilökohtaista, vaan hänellä oli aikatauluhaasteita.

Ex-pari avioitui jouluaattona vuonna 1990 ja adoptoi kaksi lasta: nykyisin 29-vuotiaan Isabellan ja 27-vuotiaan Connorin. Lapset ovat skientologisen kirkon jäseniä, kuten isänsäkin. Cruise haki avioeroa Kidmanista helmikuussa 2001. Cruisen muutto sai Kidmanin shokkiin, ja fanit epäilivät, että avioliitto päättyi, koska Kidman kieltäytyi ryhtymästä skientologiksi.

Cruise meni naimisiin näyttelijä Katie Holmesin  kanssa vuonna 2006, ja heillä on yhteinen tytär Suri, 16. Pari erosi vuonna 2012.

Kidman on ollut naimisissa kantrimuusikko Keith Urbanin kanssa jo 16 vuoden ajan. Heillä on kaksi tytärtä: Sunday Rose, 14, ja Faith Margaret, 12.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja