Suri Cruise, 18, säteili tanssiaispuvussa – muistuttaa erehdyttävästi äitiään Katie Holmesia

Entisen näyttelijäpariskunnan Katie Holmesin ja Tom Cruisen tytär Suri nähtiin lukion päättäjäistansseissaan New Yorkissa upea asu yllään. Tytär muistuttaa päivä päivältä enemmän äitiään. 

Ex-näyttelijäavioparin Tom Cruisen  ja Katie Holmesin 18-vuotias tytär Suri Cruise näytti säteilevältä kuviollisessa mekossaan osallistuessaan lukionsa päättäjäistansseihin tiistai-iltana 18. kesäkuuta New Yorkissa. 

Suri muistuttaa todella paljon Katie-äitiään.  

Suri hymyili halaillessaan kavereitaan ja napsi kuvia tanssiparinsa kanssa, joka keräsi niin ikään katseita tummansinisessä puvussaan. Nuoren miehen nähtiin pitelevän kättä Surin vyötärön ympärillä, ja näyttää siltä, että pari poistui kuvauksesta kädestä pitäen. Heidän suhteensa luonnetta ei kuitenkaan tiedetä.

Suri valmistuu pian LaGuardia High Schoolista. Valmistuttuaan lukiosta Surin odotetaan opiskelevan Carnegie Mellonin yliopistossa Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Suri paljasti päätöksensä erään luokkatoverinsa TikTok-videossa. Video on sittemmin poistettu, mutta siinä hän puki ylpeänä päälleen kyseisen yliopiston collegepaidan. 

Page Sixille on kerrottu aiemmin, ettei Suri ole nähnyt isäänsä Tomia vuosiin, koska tällä ei ole mitään roolia tyttärensä elämässä.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat