Prinssi William kommentoi ensi kertaa Charlesin syöpädiagnoosia ja Catherinen leikkausta – ja yllätti ilmestymällä kuvattavaksi Tom Cruisen rinnalle

Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt 8:32
Kuningas Charlesin syöpädiagnoosi huolettaa ympäri maailmaa – tämä tilanteesta tiedetään nyt

Prinssi William osallistui keskiviikkona 7. helmikuuta Air Ambulancen varainkeruugaalaan ja tapasi myös näyttelijä Tom Cruisen. 

Prinssi William, 41, palasi keskiviikkona 7. helmikuuta kuninkaallisten tehtävien pariin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen vaimonsa prinsessa Catherine kävi tammikuussa läpi vatsaleikkauksen ja hänen isänsä kuningas Charlesin  syöpädiagnoosista uutisoitiin 5. helmikuuta.

Keskiviikkoaamuna Windsorin linnassa pidettiin Williamin isännöimä virkaanastujaisseremonia, jonka jälkeen prinssi suuntasi Lontooseen London's Air Ambulancen varainkeruugaalaan. Saapuessaan William vastasi ensi kertaa kysymyksiin isänsä Charlesin ja vaimonsa Catherinen voinneista.

– Haluaisin käyttää tämän tilaisuuden hyödykseni ja kiittää teitä kaikki ystävällisistä viesteistä, joilla olette osoittaneet tukea Catherinelle ja isälleni, varsinkin viime päivien aikana, William sanoi. 

– Voidaan hyvin sanoa, että viime viikot ovat olleet melko lääketieteellisesti painottuneita, joten ajattelin tulla ilma-ambulanssitilaisuuteen päästäkseni irti siitä kaikesta, William myös vitsaili.

Lontoon keskustassa sijaitsevassa hotellissa järjestetyn tilaisuuden tarkoituksena oli kerätä varoja Lontoon lentosairaankuljetusjärjestölle, jota prinssi William on tukenut noin neljän vuoden ajan. Koska prinssi William on entinen pelastushelikopterilentäjä, hän tukee intohimoisesti pelastuspalvelua.

William aloitti illan tapaamalla miehistön jäseniä, entisiä potilaita ja hyväntekeväisyysjärjestön tukijoita, mutta löysi käsiinsä myös näyttelijä Tom Cruisen, 61. 

William on aiemmin tavannut näyttelijän useaan otteeseen, viimeksi Top Gun: Maverick -elokuvan Lontoon ensi-illassa toukokuussa 2022 yhdessä prinsessa Catherinen kanssa. Cruise osallistui myös Williamin äidin prinsessa Dianan  hautajaisiin vuonna 1997.

Yhteiskuvia on jaettu Instagramissa Williamin ja Catherinen virallisella tilillä. Kuvat ovat herättäneet ihmisissä myös ihmetystä. 

Tom Cruise ja prinssi William 

– Jos juhlit sankareita, niin miksi Tom Cruise on siellä, eräs kysyi kuvien kommenteissa. 

– Tom Cruise pilasi kaiken minulta! Näyttää siltä, että skientologia todella yrittää kynsiä tiensä monarkiaan rahan takia Travoltan  ja Cruisen avulla! Varokaa britit. Prinssi William näyttää vahvalta ja rohkealta, toinen kirjoitti. 

– Tom Cruise? Voi ei. Ole kiltti ja googlaa, kolmas kommentoi. 

Cruisea on arvosteltu laajalti hänen skientologiauskontonsa vuoksi. Hän ryhtyi skientologiksi jo 80-luvulla. Cruise on muun muassa arvostellut julkisesti psykiatriaa ja mielialalääkkeiden käyttöä.

Cruise erosi näyttelijä Katie Holmesista  vuonna 2012, ja on kertonut, että hänen uskontonsa oli yksi syy eroon.

Lähteet: People, CBS

Lue myös:

    Uusimmat