Kathryn jakoi videoita 3-vuotiaastaan, nettikansa väänsi isokokoisesta lapsesta vitsiä: "Ihmiset osaavat olla julmia"

Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi:"Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa" 1:52
Hetken mielijohteesta syntynyt isän tanssitempaus nousi viraaliksi hitiksi: "Heräsin seuraavana aamuna siihen, että videota oli katseltu puoli miljoonaa kertaa"

Kathryn halusi jakaa muillekin iloa videoidensa avulla. Sen sijaan perheen 3-vuotiaasta tuli netissä vitsi.

Kun Kathryn jakoi lapsestaan videoita netissä, hän ei olettanut, että nettikiusaajat kävisivät 3-vuotiaan kimppuun. Niin kuitenkin kävi pienelle Gavinille, kertoo Insider. Kathryn ei halunnut haastattelussa kertoa sukunimeään.

Kymmenen miljoonaa ihmistä nähnyt videon

Kathryn halusi jakaa muillekin iloa korona-aikana lapsestaan ottamiensa videoiden avulla. Hän päätti siksi ladata TikTok-videosovelluksen. Videoilla 3-vuotias Gavin esimerkiksi syö pääsiäissuklaata ja ajelee traktorilla. Kathryn vitsaili, että perheen pikkupojasta tulisi nettijulkkis.

Videosta, jossa Gavin hyppii isänsä päällä vasta vaihdettu vaippa yllään, tulikin suurhitti. Sitä on katsottu yli kymmenen miljoonaa kertaa. Kathryn ei ole kokenut sosiaalisessa mediassa ja sai vasta 16-vuotiaalta pojaltaan tietää, että videosta on tullut viraali.

– En ole perillä palveluista Facebookin lisäksi, joten 16-vuotias poikani tuli sanomaan "äiti, saat paljon näyttöjä, tuo on paljon", ja itse mietin vain "oikeastiko?", Kathryn kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hyppivä vauva muuttui nettikansan riepottelemaksi vitsiksi

Nettijulkisuus ei kuitenkaan ollut positiivista. Gavinia alettiin ison kokonsa vuoksi haukkua netissä "isoksi vauvaksi". Pian "pelottavasta jättivauvasta" tuli netti-ilmiö, jonka kuvia jaettiin ympäri sosiaalista mediaa.

– Etooko ketään muuta tämä jättiläisvauva, Twitter-käyttäjänimi @DuckAlertsNOW kirjoitti.

– Entä, jos vain käyttäisimme isoa vauvaa pelotellaksemme koronaviruksen pois, nimimerkki saz ehdottaa.

"Te kaikki olette täällä häpäisemässä vauvaa"

Kathrynin mukaan Gavin on syntymänsä jälkeen kasvanut hurjaa vauhtia ja ohittanut jo lääkärin kasvukäyrät. Gavin on onnellinen ja terve lapsi, eikä pituuskasvu ole varsinainen yllätys: Kathrynin mukaan monet Gavinin sukulaisistakin ovat yli 180-senttisiä. Nettikansalle Gavin tuntuu kuitenkin olevan iso vitsi.

– Kaikki haluavat pilkata häntä, koska hän on iso. Gavin on vain iso poika, Kathryn sanoo.

Sosiaalisessa mediassakin kiusaajien teot on tosin myös tuomittu.

– Te kaikki olette täällä häpäisemässä vauvaa hänen kehonsa vuoksi. Kukaan ei ole turvassa, Twitter-nimimerkki cheese sanoo.

– Vitsailette vauvasta. Twitter oksettaa minua, käyttäjänimi @LanataeLibertas sanoo.

Kathrynia haastatellut toimittaja pyysi Twitter-kansaa lopettamaan kiusaamisen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ihmiset osaavat olla julmia"

Kathrynin mukaan palaute on kuitenkin muuttunut ajan kuluessa positiivisemmaksi, ja monet myös puolustavat Gavinia. Kathryn ei aiokaan antaa periksi kiusaajille ja aikoo sen sijaan jatkaa videoiden jakamista.

– Ihmiset osaavat olla julmia. Ei ole mitään syytä olla mauttoman katkera, kuten niin monet. Meillä on kyllä paksu nahka ja olemme kasvaneet koviksi, joten en anna tämän häiritä minua. Mutta ajattelin, että se on ilkeää, koska kyseessä on vauva, Kathryn sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat