Kätevät niksit: Älä tuhlaa aikaa siivoamiseen!

Turhalla pintojen hankaamisella ja epäsopivilla välineillä tuhlaat vain aikaasi. Ennaltaehkäisy ja oikeanlaiset välineet tekevät siivoamisesta sutjakkaa.

Tässä Viledan kokoamat niksit tehokkaaseen siivoamiseen:

Kylpyhuone kiiltäväksi

- Älä taistele likaa vastaan, vaan estä se! Suihkuta pinnat vettä- ja likaahylkivällä spraylla ja kylpyhuone pysyy puhtaana pidempään.

- Kylpyhuoneen yleisilmeen saa nopeasti siistiksi puhdistamalla ja kiillottamalla hanat, pesualtaan ja peilit mikrokuituisella kylpyhuoneliinalla.

- Kun ei ole aikaa pestä ikkunoita, pyyhkäise nopeasti käden- ja nenänjäljet ikkunoista ja peileistä laadukkaalla mikrokuituisella ikkunaliinalla.

- Suojaa kädet! Käsineitä käyttämällä säästät käsirasvaa ja käsiesi ihoa, sillä kosteus ja kemikaalit kuivattavat ihoa.

Oleskelutilat puhtaiksi

- Älä lakaise ongelmia maton alle! Siivoa lika pois lattialta, ennen kuin sitä kertyy enemmän tai se pinttyy. Pese isot lattiapinnat suurella levykehysmopilla, niin saat nopeammin valmista.

- Pyyhi sekä pölyt että tahrat yhdellä kertaa nihkeytetyllä mikrokuituliinalla.

- Tehokkaalla tahranpoistosienellä et tarvitse pesuaineita vaikeisiinkaan tahroihin.

Keittiö kuntoon

- Älä hinkkaa turhanpäiten! Keittiön yleisilmeen saa helposti siistiksi poistamalla rasvatahrat ja lian nihkeytetyllä, mikrokuituisella keittiöliinalla.

- Keittiössä touhutessa tulee koko ajan paljon roiskeita ja nesteitä, jotka kannattaa siivota heti pois. Tämä onnistuu helpoiten imukykyisellä sieniliinalla.

- Keraamisen lieden pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan puhdistat helposti ja nopeasti naarmuttamattomalla keraamisen lieden puhdistussienellä.

- Teräskattiloihin ja uuni- ja grilliritilöihin pinttynyt tai palanut lika lähtee helpoiten kestävällä teräshankaussienellä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja