Kätevät niksit: Älä tuhlaa aikaa siivoamiseen!

Turhalla pintojen hankaamisella ja epäsopivilla välineillä tuhlaat vain aikaasi. Ennaltaehkäisy ja oikeanlaiset välineet tekevät siivoamisesta sutjakkaa.

Tässä Viledan kokoamat niksit tehokkaaseen siivoamiseen:

Kylpyhuone kiiltäväksi

- Älä taistele likaa vastaan, vaan estä se! Suihkuta pinnat vettä- ja likaahylkivällä spraylla ja kylpyhuone pysyy puhtaana pidempään.

- Kylpyhuoneen yleisilmeen saa nopeasti siistiksi puhdistamalla ja kiillottamalla hanat, pesualtaan ja peilit mikrokuituisella kylpyhuoneliinalla.

- Kun ei ole aikaa pestä ikkunoita, pyyhkäise nopeasti käden- ja nenänjäljet ikkunoista ja peileistä laadukkaalla mikrokuituisella ikkunaliinalla.

- Suojaa kädet! Käsineitä käyttämällä säästät käsirasvaa ja käsiesi ihoa, sillä kosteus ja kemikaalit kuivattavat ihoa.

Oleskelutilat puhtaiksi

- Älä lakaise ongelmia maton alle! Siivoa lika pois lattialta, ennen kuin sitä kertyy enemmän tai se pinttyy. Pese isot lattiapinnat suurella levykehysmopilla, niin saat nopeammin valmista.

- Pyyhi sekä pölyt että tahrat yhdellä kertaa nihkeytetyllä mikrokuituliinalla.

- Tehokkaalla tahranpoistosienellä et tarvitse pesuaineita vaikeisiinkaan tahroihin.

Keittiö kuntoon

- Älä hinkkaa turhanpäiten! Keittiön yleisilmeen saa helposti siistiksi poistamalla rasvatahrat ja lian nihkeytetyllä, mikrokuituisella keittiöliinalla.

- Keittiössä touhutessa tulee koko ajan paljon roiskeita ja nesteitä, jotka kannattaa siivota heti pois. Tämä onnistuu helpoiten imukykyisellä sieniliinalla.

- Keraamisen lieden pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan puhdistat helposti ja nopeasti naarmuttamattomalla keraamisen lieden puhdistussienellä.

- Teräskattiloihin ja uuni- ja grilliritilöihin pinttynyt tai palanut lika lähtee helpoiten kestävällä teräshankaussienellä. 

Lue myös:

    Uusimmat