Kate Winslet palasi kotimaahansa

Näyttelijä Kate Winslet näyttää jättäneen Yhdysvallat taakseen. Julkkisbloggari Perez Hilton paljasti tähden suunnanneen kotimaahansa Britanniaan.

Näyttelijätähti Kate Winslet on ollut vakionäky Hollywoodissa jo niin pitkään, että toisinaan tieto kaunottaren todellisesta kansallisuudesta voi tulla yllätyksenä. 37-vuotias Winslethän on alkujaan britti!

Berkshiressä syntynyt ja siellä lapsuutensa viettänyt nainen on asunut elämänsä aikana pitkiä jaksoja myös Yhdysvalloissa. Nyt kaipuu kotimaahan on kuitenkin iskenyt, kirjoittaa julkkisbloggari Perez Hilton.

Hiltonin mukaan Winslet jätti Yhdysvallat taakseen jo aiemmin alkusyksystä ja muutti takaisin Britanniaan – eikä tehnyt sitä yksin. Kaunotar otti mukaansa poikaystävänsä Ned Rockrollin. Tähden pressiedustaja on todentanut tiedot oikeiksi.

– Voin vahvistaa, että Kate on muuttanut takaisin Englantiin ja että hän ja Ned Rockroll asuvat nyt yhdessä, edustaja vahvisti The Mirror-lehdelle.

Millaiseen asumukseen tähtipari asettui taloksi? Kenen miljardöörin veljenpoika Ned on? Lue lisää:Kate Winslet palasi kotimaahansa

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat