Kate Moss paljasti, miksi todisti Johnny Deppin puolesta oikeudenkäynnissä

Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin Amber Heardia vastaan 11:01
Katso Johnny Deppin ja Amber Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnin viimeiset hetket!

Malli Kate Moss kiisti huhut porrasepisodista hänen ja Johnny Deppin välillä.

Supermalli  Kate Moss, 48, kertoi BBC Radio 4 -radiokanavan haastattelussa sunnuntaina 24. heinäkuuta, mikä sai hänet todistamaan ex-poikaystävänsä Johnny Deppin, 59, puolesta toukokuun 2022 kunnianloukkausoikeudenkäynnissä Amber Heardia, 36, vastaan. Moss ja Depp seurustelivat vuosina 1994–1998.

Moss kiisti oikeudenkäynnissä huhut siitä, että Depp olisi työntänyt häntä koskaan alas portaita.

– Luisuin portaita alas ja satutin selkäni. Hän ei koskaan työntänyt, potkinut tai heittänyt minua mitään portaita alas, Moss kertoi toukokuussa 2022 todistajanlausunnossaan.

Nyt hän on avannut todistustaan lisää.

– Tiedän totuuden Johnnysta. Tiedän, ettei hän koskaan työntänyt minua portaita alas. Minun oli kerrottava totuus, Moss kertoi Desert Island Discs -radio-ohjelman haastattelussa sunnuntaina.

New York Postin mukaan Heard sanoi todistaessaan Deppin oikeudenkäynnissä brittilehti The Sunia vastaan, että Depp työnsi Mossin aikoinaan alas portaita. Oikeudenkäynti sai alkunsa, kun The Sun nimitti Deppiä vaimonhakkaajaksi artikkelissaan vuonna 2018. Marraskuussa 2020 Depp hävisi oikeudenkäynnin. Maaliskuussa 2021 Deppin valitus kumottiin.

Tänä vuonna 2022 porrasepisodi otettiin jälleen esille Deppin ja Heardin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä, jossa Heard syytti ex-aviomiestään kotiväkivallasta. Heard todisti tuolloin, että puolustaessaan siskoaan Whitney Henriqueziä hänelle tuli mieleen Moss ja portaat.

– Kaikki 90-luvulla tiesivät tuon huhun. Olin kuullut tuon huhun useilta ihmisiltä. Tietysti se tuli mieleeni, kun väkivaltainen aviomieheni ei vain tuupannut minua, vaan myös koko äkillisesti tuuppasi siskoani. Tietysti ajattelin sitä, Heard kertoi Deppin ja hänen oikeudenkäynnissään tänä vuonna.

Sekä Depp ja että Heard ovat nyt molemmat valittamassa Virginian kunnianloukkaustapauksen tuomioista. Heard jätti valituksensa Virginian muutoksenhakutuomioistuimeen torstaina 21. heinäkuuta ja Depp jätti oman valituksensa perjantaina 22. heinäkuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat