Kat pakeni lapsuudenkodistaan 17-vuotiaana ja eli vuosia kodittomana – uskomaton käänne: Sai unelmiensa työn ja voitti 160 000 euron asunnon

Manchesterissa asuva Kat Demarchelier du Bois sai elämänsä yllätyksen voitettuaan paikallisen kiinteistöyrityksen kilpailussa 160 000 euron arvoisen luksusasunnon.

Kat Demarchelier du Bois on vasta 25-vuotias, mutta elämä on ehtinyt koetella häntä. 

– Isoäitini oli kiertolaistaustainen, ja kun olin 16-vuotias, minut haluttiin naittaa miehelle, jota en ollut koskaan tavannut ja joka oli minua 13 vuotta vanhempi, Du Bois kertoo.

Du Bois ei halunnut naimisiin ja joutui pakenemaan. 

– Karkasin kotoa 17-vuotiaana. Palasin koulusta kymmenen minuuttia myöhässä ja jouduin hankaluuksiin. Menin ystävieni luokse ja tajusin, etten voisi enää koskaan palata kotiin. Se oli ensimmäinen yö, jonka nukuin puistossa.

Seuraavina vuosina hän majaili yömajoissa ja muissa kodittomille tarkoitetuissa majapaikoissa, joutuen välillä kokonaan taivasalle. Sellaisina kausina hän pysytteli yöt liikkeellä, nukkui päivisin puistoissa ja joi vettä julkisista vessoista.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Vuosien vaikeuksien jälkeen paikallislehden ilmoitus lakimiehen harjoittelijan paikasta kiinnitti Du Bois'n huomion. 

– Olin joutunut vääriin porukoihin ja tunsin, että elämäni polki paikallaan. Minulla oli koulutusta ja ajattelin, että voisin tehdä enemmän elämälläni. En halunnut kuolla ja tiesin haluavani asianajajaksi.

Nuori nainen rohkaisi mielensä ja meni haastatteluun.

– En kertonut heille taustastani. En halunnut, että he antaisivat paikan minulle säälistä.

Du Bois vakuutti haastattelijat ja sai työn, ja nyt hän opiskelee työssään lakia ja valmistuu tulevina vuosina unelma-ammattiinsa. Lisäksi hän on löytänyt rinnalleen poikaystävän. 

"Se hetki muutti elämäni"

Elokuun alussa Du Bois sai lisää loistavia uutisia. Hänet oli valittu voittajaksi kilpailussa, jossa manchesterilainen kiinteistöyritys lupasi lahjoittaa 160 000 euron arvoisen asunnon ihmiselle, jolla on suunnitelmia yhteisönsä kehittämiseksi. Du Bois oli osallistunut kilpailuun kertoen, että hän haluaa kehittää kodittomien asemaa kaupungissa.

Uutinen voitosta sai naisen kyyneliin.

– Kun soittaja sanoi, että olen voittanut, se hetki muutti elämäni. Muutan sinne mahdollisimman pian, vaikka vain makuupussissa, jos on pakko, hän sanoo.

– Ajoitus on uskomaton, sillä olemme juuri menossa naimisiin Manchesterin maistraatissa. Minulla on ollut niin paljon huonoa onnea elämässäni, ja sitten tapahtuu tällaista. En voi uskoa sitä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: MNN, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja