Mainos

Kasvuvoimaa hiuksillesi

Hankintatukun Evonia-tuote edistää hiusten kasvua. Se antaa voimaa hiusjuurille ja ravintoaineita, jotka edistävät hiusten kasvua.

Hankintatukun Evonia-ravintolisä on kehitetty yhteistyössä HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa. Se sisältää vahvojen hiusten rakentumiseen tarvittavia ravintoaineita, joiden avulla hiussolut muodostuvat mahdollisimman laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään. Evonia sisältää hiusjuuren ja hiusten kasvulle tärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa. Evonia pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta sekä estää hiustenlähtöä ja harmaantumista.

Kasvikunnassa omega-3 eli alfalinoleenihappoa esiintyy eniten pellavassa ja Camelinassa eli kitupellavassa. Evonia sisältää näiden kasviöljyjen lisäksi sarviapilan siemenöljyä. Evoniassa omega-3 ja omega-6 rasvahapot ovat oikeassa suhteessa.

Tiamiini on tärkeä koentsyymi muun muassa hiilihydraatti-aineenvaihdunnassa. Hiilihydraatit sitovat proteiinin hiusainekseen.

Riboflaviini toimii aineosana kahdessa flaviinikoentsyymissä, joiden toiminta on elimistön hapenkäytölle ja energialle sekä muun muassa proteiinien ja rasvahappojen synteesille tärkeää. Niasiini elävöittää hiuspohjan verenkiertoa.Pantoteenihappo puolestaan on erittäin tärkeä hiustenlähdön ja harmaantumisen estämisessä.

B6-vitamiini estää hiustenlähtöä sekä osallistuu melaniinin tuotantoon, josta hiusväri muodostuu. B6-vitamiini estää harmaantumista samoin kuin para-aminobentsoehappo. Biotiini osallistuu muun muassa.keratiinin tuotantoon ja estää hiusten harmaantumista. Myös biotiinin puutos aiheuttaa hiustenlähtöä. B12-vitamiini estää hiustenlähtöä ja ylläpitää hiusten kasvua sekä hermorakennetta.

D-vitamiini on tärkeä ravintoaine talirauhasille. Hiusjuuri saa talin välityksellä ravinnon. Jos talirauhaset surkastuvat, hiusten kasvu hidastuu, ne haurastuvat ja alkavat lähteä. E-vitamiini edistää hiuspohjan verenkiertoa, mikä luo hyvän kasvupohjan hiuksille ja mahdollistaa hiusten ravinnonsaannin. Sinkki on tärkeä hiustupen normaalille muodostumiselle. Sinkki myös torjuu hiustenlähtöä. Metioniinilla on oma tärkeä tehtävä muun muassa keratiinisynteesin aktivoijana.

Camelina-pellava-sarviapila-metioniini-sinkki-vitamiinikapseli. Annostus on 1 kapseli päivässä. Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Pakkaus sisältää 56 kapselia.

MTV3/Helmi

Kuvat: Hankintatukku/Shutterstock

Lue myös:

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.