Kasvismunakas

Kuvaaja: Hannele Voutilainen
Kuvaaja: Hannele Voutilainen
Julkaistu 21.07.2003 19:01(Päivitetty 10.02.2005 15:02)
  • 4 munaa
  • 4 rkl vettä tai maitoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • Paistamiseen:
  • 1 rkl voita tai öljyä
  • Täyte:
  • 1 kevätsipuli
  • 1 kesäkurpitsa pala
  • varsiselleriä
  • 1 oranssi paprika
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl yrttisekoitusta
  • Koristeeksi: ruohosipulia

Pilko kasvikset ja pehmennä niitä hetki pannulla öljyssä, mausta yrttisekoituksella.

Sekoita munat ja vesi, mutta älä vatkaa. Kuumenna voi pannussa vaaleanruskeaksi. Ota levy pois päältä ja kaada munaseos pannuun. Sekoita puulastalla varovasti pohjaa myöten. Hyydytä pannua kallistellen, kunnes pohja saa väriä. Pinta saa jäädä hiukan kosteaksi.

Kaada täyte munakkaan toiselle puolelle ja käännä lastan avulla toinen puolisko päälle. Koristele ruohosipulilla tai muilla tuoreilla yrteillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle