Kasviksia ja broileria wokissa 7.1.2000

Toimittaja Sonja Blåberg

400 g broilerinfilee suikaleita
pippuria, soijaa, currya,
chiliä
3 rkl öljyä
2 sipulia
4 porkkanaa
170 g minimaisseja
1 ps pakastepapuja
pala tuoretta inkivääriä
100 g mungpavun ituja
3 rkl limetin mehua tai
sitruunan mehua
2 rkl hunajaa

Pinnalle:

ruohosipulia tai kevätsipulia
Leikkaa broilerin suikaleet pienemmiksi paloiksi ja mausta palat pippurilla, soijalla ja chilillä. Anna palojen maustua kasvisten käsittelyn ajan. Pilko sipulit, suikaloi porkkanat tikuiksi.

Kuumenna öljy wokissa, lisää broilerin palat ja sipuli. Ruskista hetki ja lisää porkkanasuikaleet. Kypsennä muutama minuutti ja kaada pataan minimaissit ja pakastepavut. Raasta inkivääri ja lisää se, limetin mehu ja hunaja wokkiin. Huuhtele idut ja sekoita ne joukkoon. Kuumenna muutama minuutti ja tarjoa heti riisin tai nuudeleiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat