Mainos

"Kasvakaa aikuisiksi" – nainen herättelee kirjoituksellaan eronneita äitejä

Äiti kehottaa naisia käyttäytymään lastensa isien uusia tyttöystäviä kohtaan mahdollisimman hyvin. Mustasukkaisuus ei hyödytä ketään. 

Äiti Audrey Nicole julkaisi Facebookissa ajatuksia herättävän päivityksen, jossa hän haluaa kiittää entisen miehensä uutta tyttöystävää kaikesta siitä, mitä hän heidän lapsen hyvinvoinnin eteen tekee.

– Tämä on tyttäreni isän tyttöystävä. Kaikkein suloisin ikinä! Nicole aloittaa.

– Olen todella kiitollinen, että hän vierailee hänen isänsä luona ja ruokkii hänet (tytön), huolehtii hänestä ja ostaa hänelle lahjoja. Ja periaatteessa huolehtii hänestä kuin omasta lapsestaan.

"Rakasta enemmän kuin vihaat" 

Nicole kertoo, ettei ymmärrä niitä äitejä, jotka puhuvat tai käyttäytyvät ilkeästi entisten kumppaneidensa uusia puolisoja kohtaan. Mustasukkaisuus tulisi unohtaa, sillä äidin mukaan ei ole helppoa yrittää olla äiti lapselle, joka ei ole sinun.  

Tytön äiti muistuttaa, että isien uudet puolisot eivät kaipaa elämäänsä draamaa, eikä kukaan tieten tahtoen halua olla se ilkeä äitipuoli.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lapsella voi olla kaksi äitiä, sillä minun silmissäni mitä enemmän ihmisiä häntä rakastaa, sitä iloisempi olen.

Nicole kertookin, ettei aio koskaan tehdä uuden tyttöystävän oloa ulkopuoliseksi, vaan päinvastoin. Hän kertoo olevansa todella kiitollinen hänestä.

– Naiset, kasvakaa aikuisiksi ja keskittykää olemaan hyviä äitejä, jotka eivät huolehdi lapsensa isän tyttöystävän Facebookista tai Instagramista sillä välin, kun lapsesi on vieressäsi. Rakasta enemmän kuin vihaat, Nicola kiteyttää.

*** 

2:21

Lähde: LoveWhatMatters 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.