Käsittämätön käänne F1-sarjassa – tiimi julkaisi tiedotteen uudesta kisakuskista, kuljettajalta täystyrmäys: "En aja heillä ensi vuonna"

Max Verstappen dominoi F1-sarjaa – nousi Unkarissa voittoon hurjalla ajolla 8:16
Katso videolta alkukauden topit ja flopit F1-sarjasta.

F1-tiimi Alpine tiedotti tiistaina, että tallin kolmoskuski Oscar Piastri olisi heidän ensi kauden toinen kisakuskinsa. Piastri julkaisi myöhemmin samana iltana Twitterissä päivityksen, jossa kielsi tiedon.

Piastrin tilanne oli spekulaation kohteena aiemmin, kun tieto Fernando Alonson siirtymisestä Aston Martinille uransa päättävän Sebastian Vettelin tilalle tuli julki. Alpinen toiveissa oli pitää Piastri tiimissä, mutta nyt australialaiskuski julkaisi Twitterissä tiukan viestin.

– Ymmärtääkseni, että ilman minun suostumustani, Alpine F1 on julkaissut lehdistötiedotteen myöhään tänään iltapäivällä, että ajaisin heillä ensi vuonna. Tämä on väärin. En ole tehnyt sopimusta Alpinen kanssa ensi vuodesta. En aja Alpinella ensi vuonna, Piastri kirjoitti.

Piastria on myös huhuiltu McLarenille, jossa hän ottaisi Daniel Ricciardon paikan. Alpinen tallipomo Otmar Szafnauer kertoi aiemmin, että Piastri ja hänen leirinsä pohtivat eri vaihtoehtoja.


Lue myös:

    Uusimmat