Kärpät yskii kotonaan: "Kotkaniemi tarjoilee melkoista herkkua"

Oulun Kärpät on yskähdellyt kotonaan Porin Ässiä vastaan jääkiekon SM-liigaottelun avauserässä. Ässät pääsi painamaan kaksi maalia alle minuutin sisällä toisistaan.

Ensimmäinen nyytti syntyi 15 minuutin pelin jälkeen ylivoimalla. Ässien mylly jauhoi, ja Jesperi Kotkaniemi löysi maalin edestä täysin vapaana olleen Sebastian Wännströmin, joka ohjasi limpun sisään.

– Melkoista herkkua tarjoilee Kotkaniemi, C Moren selostaja Tuomo Reponen hehkutti.

Roni Hirvonen tyylitteli 54 sekuntia myöhemmin Ässät jo 2–0-vierasjohtoon Kärppien puolustuksen seisottua.

Kärpät onnistui kuitenkin kaventamaan vain 32 sekuntia Hirvosen maalista. Ludwig Byström ampui maskin takaa lukemiksi 1–2.

Kärpillä on ollut tällä kaudella edellissesonkia suurempia vaikeuksia. Se hävisi viime ottelussaan HIFK:lle kotonaan 1–7. Myös Ässät-ottelun avauserässä punainen lanka oli hakusessa, ja pelaaminen meni paikka paikoin koheltamiseksi.