Kari Tapio osti luksustalon Espoosta – naapurina Malesian suurlähettiläs

Laulaja Kari Tapio muutti Kirkkonummelta Espoon Haukilahteen yli 300 neliön luksusasuntoon.

Katso, millaisia asuntoja Espoossa on myytävänäJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Laulajasuosikki Kari Tapio on ostanut vaimonsa Pia Viheriävaaran kanssa 309-neliöisen erillistalon Espoon Haukilahdesta. Ennen muuttoa Espooseen pariskunta asui vuosikausia Kirkkonummella. Uusi osoite on tullut voimaan maaliskuun ensimmäinen päivä.

Pariskunnan uuden asunnon hintapyyntö oli 1,35 miljoonaa euroa. Yhtiöjärjestyksen mukaan asunnossa on kahdeksan huonetta ja keittiö, neljä kylpyhuonetta, kaksi vaatehuonetta, saunaosasto, vessa, kodinhoitohuone, autotalli ja varasto.

Talon länsisiivessä on päämakuuhuone kylpy- ja vaatehuoneineen. Talon keskiosan muodostavat yhteiset tilat: olohuone, keittiö sekä takalla varustettu ruokailutila, josta on näkymä lasitetulle terassille sekä pihalle. Talon itäsiivessä on viisi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta.

Talo kuuluu kahden asunnon muodostamaan asunto-osakeyhtiöön. Toisessa asunnossa asuu Malesian Suomen-suurlähettiläs.

Kari Tapio on vuosikausia ollut yksi parhaiten tienaavia artistejamme. Vuonna 2008 hänen tulonsa olivat 565 531 euroa. Poikkeuksellista Kari Tapion toiminnassa on se, että hänellä ei muiden laulajien tavoin ole firmaa, vaan hän kuittaa laulukeikat verokortilla. Tämän takia hän maksaa veroja noin puolet tuloistaan.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat