Karhu valmiina Haka-otteluun

MyPa:n riveihin Englannista palannut Tero Karhu on valmiina avaamaan kautensa ja kohtaamaan sunnuntaina FC Hakan.

FC Haka aloitti jo kautensa tappiolla TPS:lle, joten MyPa saa vastaansa nälkäisen joukkueen.

- Hakahan on hyvä joukkue. Hakan peli ei torstaina päässyt oikein oikeuksiinsa. Heidän kenttänsä oli aika huonossa kunnossa ja pallo pomppi miten sattui. Luulen, että TPS hyötyi tästä aika paljon, Karhu luulee.

MyPa:n leirissä ei ole päästy puntaroimaan vielä omaa iskukykyä, mutta pelillisesti Anjalankoskella on menty parempaan suuntaan. Pelillisillä hienouksilla vain ei tee juuri mitään Karhun mukaan vielä tähän vuodenaikaan.

- Pelimme on mennyt positiivisempaan suuntaan koko ajan. Parantamista toki löytyy. Näillä kentillä kun pelataan, niin futis ei kauhean hyvää ole. Pelit ovat hyvin fyysisiä ja tahto usein määrää enemmän kuin taito.

Karhu on pelannut puolustuksessa ja keskikentällä tarpeen mukaan. Hän on kuitenkin enemmän peliä rikkova pelaaja kuin sitä rakentava. Halu on siitä huolimatta kova myös hyökkäämiseen.

- Minulle on periaatteessa sama millä paikalla pelaan kunhan pääsen pelaamaan. Toisaalta tykkään pelata keskikentällä enemmän koska se on mielestäni vaativampi ja luovempi pelipaikka. Samalla siinä on enemmän mahdollisuuksia hyökätä, Karhu toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat