Karhu tuli kuokkimaan häihin – vieraat pysyivät yllättävän rauhallisina: "Pahin ratkaisu olisi ollut..."

Karhu tuli katsastamaan häiden ruokatarjoilut Meksikossa, kertoo Fox News.

San Diegossa asuva Angie Disa julkaisi muutama päivä sitten TikTok-videon, jonka hän kuvasi serkkunsa häissä Meksikossa. Videolla näkyy, miten karhu tallusti paikalle kesken kaiken.

Angie onnistui videoimaan karhun kuokkavieraskäväisyn. Karhu nojaa ensin pöytää vasten ja lähtee sitten kulkemaan pois paikalta. 

– Se halusi vain ruokaa, videon ohessa luki.

Angien julkaisema videon saanut yli 1,7 miljoonaa katselukertaa. Jotkut ovat ihmetelleet, miten vieraat olivat niin rauhallisen näköisiä. Karhu nimittäin kulki erään pöydän ohi, jossa istui kolme henkilöä ja seurueen mies näkyy syövän ruokaansa. Taustalla eräs vieras kuvaa karhua.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Karhuja oli näkynyt jo aiemminkin

Toisella videolla Angie kertoo tapahtuneesta tarkemmin. Hän kertoo, että häät järjestettiin luonnonsuojelualueella Chipinque-vuoren rinteellä Meksikossa.

Häät pidettiin lauantaina ja vieraat saapuivat paikalle perjantaina. Angie kertoo, että jo perjantaina he näkivät hotellinsa ikkunasta karhuperheen. Niinpä he tiesivät, että alueella olisi karhuja ja muitakin eläimiä. 

Karhulla oli kai nälkä

Hääpäivänä oli kylmä ilma. Paikalla oli Angien mukaan paljon ruokaa ja ihmisiä.

– Joten karhu varmaan haistoi ruoan ja tuli katsomaan, saisiko sekin jotain syödäkseen. 

Kun karhu tuli, kaikki olivat ottamassa kuvia ja videoita. Angie kertoo, että henkilökunta käski kaikkia olemaan liikkumatta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juhlapaikan henkilökunta kehotti pysymään rauhallisina

Seuraavalla videolla Angie kertoo, että kyseessä oli karhunpentu. Hän kertoo, että kaikkien piti vain yrittää pysyä rauhallisina ja odottaa, että työntekijät hoitaisivat tilanteen. Angien mukaan juhlavieraiden majoituspaikkana toiminut hotelli sijaitsee keskellä luontoa, joten henkilökunta on tottunut siihen, että eläimiä saattaa vain pölähtää näkösälle.

– Pahin ratkaisu olisi ollut alkaa huutaa ja juosta. Karhu olisi pelästynyt ja alkanut jahdata meitä tai jotain, Angie selittää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Angie ei pelännyt

Angie kertoo karhun olleen harmiton ja söpö.  Hän kertoo, että työntekijät laittoivat jonkinlaisen esteen juhlapaikan luo, jotta karhu ei tulisi visiitille toistamiseen.

– Se oli tosi lyhyt kohtaaminen.

Nainen antoi somehitiksi nousseesta videostaan haastattelun KTLA-kanavalle.

Angie kertoo haastattelussa, ettei ollut peloissaan kuvatessaan videota. Ennemminkin hän oli haltioissaan siitä, että näki karhun ensi kertaa muualla kuin eläintarhassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Tämä mies hätkähti hereille karhun kosketuksesta.

Hätkähdyttävä herätys! Karhu tönäisi nukkuvan miehen hereille Massachusettsissa 1:05

Lue myös:

    Uusimmat