Kanttori-Sennin työpäivän sai erikoisen käänteen – "En ole koskaan nähnyt liito-oravaa, mutta en olisi olettanut törmääväni siihen kirkossa"

0:40
Senni ajatteli, ettei kukaan usko hänen tarinaansa erikoisesta kirkkovieraasta ilman kuvia.

Senni Valtosen pianoharjoitukset Munkkivuoren kirkossa keskeytyivät kovaääniseen rapinaan.

Munkkiniemen seurakunnassa kanttorina työskentelevä Senni Valtonen oli viime keskiviikkona harjoittelemassa pianolla Munkkiniemen kirkossa, kun kuuli katon rajasta erikoista ja kovaäänistä rapinaa.

– Ensin en välittänyt siitä, sitten tajusin, että joku on kirkossa sisällä.

Senni ei heti nähnyt tarkasti, mikä häntä korkealta katon rajasta tarkkailee. Yllätys olikin melkoinen, kun otus liiti kirkon lattialle paljastuen näin liito-oravaksi.  

– Liito-orava juoksenteli pitkin kirkkoa, kiipeili johtoja pitkin kaiuttimiin ja kiipeili alttarivaatteissa. Yritin sitä ottaa kiinnikin, mutta se oli tosi nopea.

Senni ajatteli, ettei kukaan usko hänen tarinaansa erikoisesta kirkkovieraasta ilman kuvia. Liito-oravan tarina jatkui kuitenkin seuraavana iltana toisen kanttorin ja muutaman kirkkokuorolaisen todistaessa.

Torstai-iltana paikalle soitettiin myös pelastuslaitos, jonka ei kuitenkaan tarvinnut varsinaiseen operaatioon ryhtyä, sillä liito-orava katsoi parhaaksi juosta kirkon avoimesta ovesta ulos.

– En ole koskaan aiemmin nähnyt liito-oravaa, mutta en olisi olettanut törmääväni siihen kirkossa. Hyvin suloinen eläin! Senni sanoo.

Juttua korjattu klo 15.52. Kyseessä on Munkkivuoren, ei Munkkiniemen kirkko Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja