Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kantarellisarvet

Kantarellisarvet
Kantarellisarvet
Julkaistu 03.09.2010 12:22(Päivitetty 03.09.2010 12:23)

Nyt vihdoinkin alkavat sinet löytyä metsästä. Leivo syksyisestä sienisadosta ja voitaikinasta helppoja sienisarvia. Tarjoile lehtevät herkut lämpimän juoman tai punaviinin kera.

10 kpl

Valmistusaika: 20 minuuttia + 15 minuuttia uunissa

1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g, 5 levyä)

Täyte:
1 l kantarelleja
2 sipulia (varsineen)
1-2 rkl voita
1 tl yrtti-pippurimaustetta
100 g kantarellituorejuustoa
(munaa voiteluun)

Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja hienonna sipulit. Paista sienet ja sipulisilppu voissa pannulla, mausta yrtti-pippurimausteella. Leikkaa taikinalevyt vinoon halki niin, että kustakin levystä syntyy kaksi pitkää kolmiota. Voit kaulia kolmioita hiukan isommaksi leveästä päästä. Levitä huoneenlämpöinen tuorejuusto tasaisesti taikinalevyille, noin kaksi ruokalusikallista kullekin kolmiolle. Jaa päälle sieni-sipulitäyte. Kääri kolmiot rullalle leveämmästä päästä aloittaen. Käännä sarven malliin. Voitele halutessasi munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes sarvet ovat kauniin värisiä ja kypsiä.

VINKKI: Saat kevyempiä sarvia, kun korvaat voitaikinan sämpylä- tai hiivataikinalla. Katso taikinan ohje jauhopakkauksen kyljestä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listastaTämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alustaOmistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 09:39
    Lääketiede

    Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"

  • 06:55
    Ravitsemus

    Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listasta

  • Eilen18:58
    Sähköautot

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

  • Eilen16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • Eilen14:47
    Romutuspalkkio

    Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta