Kanadalaiskaupungin asukkailta katkesi nettiyhteys yli vuorokaudeksi – taustalla "erittäin kanadalainen käänne"

Majavat ilmeisesti ajattelivat, että nettikaapeli olisi ollut oivallista pesänrakennusmateriaalia.

Majavien kerrotaan katkaisseen nettiyhteydet Kanadan Tumbler Ridgessa, uutisoi Kanadan yleisradio CBC. Mediatietojen mukaan otukset olisivat purreet tärkeää kuitukaapelia monesta kohdasta, minkä seurauksena kaapeli vahingoittui niin, että 900 ihmistä ei enää päässyt nettiin. Alueella asuu noin 2 000 ihmistä. Myös kännykkäyhteyksissä kerrotaan olleen häiriöitä.

Kaapeli pesänrakennusmateriaaliksi?

Telus-yhtiö lähetti asiaan liittyen tiedotteen. Siinä yhtiön edustaja Liz Sauvé kommentoi tapahtumien saaneen "hyvin oudon ja erittäin kanadalaisen käänteen": majavat olivat ilmeisesti kaivaneet esiin maahan haudatun kaapelijohdon ja yrittäneet käyttää sitä pesänsä rakennusmateriaalina. Ne olivat ensin purreet kaapelin ympärillä ollutta putkijohtoa ja sen jälkeen pureskelleet kaapelia monesta kohtaa.

Netti katkesi asukkailta noin neljän aikaan aamulla lauantaina. Se saatiin kuntoon puoli seitsemän aikaan sunnuntai-iltana. Korjaajien kerrotaan olleen työn touhussa vuorokauden ympäri, mutta työskentely oli hidasta, koska maa kaapelin päällä oli osittain jäässä.

Katso alla olevalta videolta, miten maagiset puitteet luonto järjesti eräille kalifornialaissurffareille!

Luonto järjesti maagiset puitteet kalifornialaissurffareille: ”Ilmiön lopullista kestoa ei voi mitenkään ennustaa etukäteen” 3:27

Lue myös:

    Uusimmat