Suloisuusvaroitus! Hylätty majavavauva pelastettiin – rakentaa nyt hoitokodissaan "patoja" kaikesta

Majava pisti ranttaliksi mökkisaaressa Merikarvialla – lättähännän tuhotöistä aiheutui valtava puutyösavotta 0:40
Katso myös tämä video: Näin majava pisti ranttaliksi mökkisaaressa Merikarvialla.

Videot majavasta ovat ihastuttaneet somekäyttäjiä ja ne ovat nousseet hitiksi nuorten suosimassa videopalvelu TikTokissa.

Oletko ikinä miettinyt, minkälaista olisi pitää majavaa kotona? Se voi olla hauskaa siihen asti, kunnes eläimen luontaiset vaistot heräävät henkiin ja se alkaa vaikkapa rakentamaan patoja kaikesta.

Kyllä, kaikesta.

Beaverbabyfurrylove-nimellä kulkeva tili on noussut hitiksi TikTokissa. Videoilla näkyy, kuinka pelastettu majavauva rakentaa taloon patoja muun muassa tyynyistä, nenäliinoista, patsaista, mellikehyksistä ja kauhoista.

Beave-nimisen majavan kanssa asuva lisensoitu villieläinten kuntoutusasiantuntija Nancy on kertonut elämästään Bored Pandan haastattelussa. Beave päätyi hänelle toukokuussa vain kolmen viikon ikäisenä, kun se löydettiin hylättynä tien laidasta. 

Nancy epäilee, että Beavyn vanhemmat tapettiin, sillä ne eivät olisi kyenneet jättämään eläintä kyseiseen paikkaan. On todennäköistä, että salametsästäjät olivat jättäneet Beavyn tien laitaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuntoutus kestää kaksi vuotta

Majavat viettävät perheidensä kanssa elämänsä alkutaipaleesta noin kaksi vuotta, jonka aikana ne oppivat täysin kaiken vanhemmiltaan. Myös Beavea kuntoutetaan ennen luontoon palauttamista kaksi vuotta. No, mitä kuntoutuksessa tehdään uimisen ja uusien taidon oppimisen lisäksi? Rakennetaan tietenkin patoja!

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nancy kertoo Beaven rakentavan patoja sisällä eri esineistä

– Se rakentaa patoja melkein joka ilta. Kun siivoan sen pois, se vain rakentaa ne uudelleen!

"Se teki parhaansa"

Yli kolme miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla näkyy, kuinka Beaven asettelema keppi kaatuu pitkän asetteluyrityksen jälkeen. Video on herättänyt ihmisissä paljon sympatiaa ja kommenttikentässä kannustetaan majavaa.

– Kerro sille, että me kannustamme sitä ja se teki parhaansa, kiitos, eräs käyttäjä kommentoi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hauskoista ja suloisista videoista huolimatta videoilla painotetaan, että majavat eivät ole lemmikkejä. Beave ei myöskään ole lemmikki, vaan se palautetaan luontoon kuntoutusjakson jälkeen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Boredpanda, TikTok.

Lue myös:

    Uusimmat