Kampauksella on väliä! Huomasitko tämän yksityiskohdan Game of Thrones -sarjasta?

Näyttävään kampaukseen kätkeytyy symboliikkaa.

VIDEO: Game of Thrones -tähdet pääsivät Mika Häkkisen kyytiin.

Supersuosittu fantasiasarja Game of Thrones tunnetaan näyttävästä puvustuksesta ja maskeerauksesta. Etenkin Emilia Clarken näyttelemän Daenerysin lettikampaus on muuttunut sarjan edetessä koko ajan näyttävämmäksi. 

Tarkkasilmäiset katsojat ovat huomanneet, että kampauksen lettien määrä on lisääntynyt jokaisella tuotantokaudella. Tämä ei ole sattumaa, vaan letteihin liittyy symboliikkaa.

Eräs Instagram-käyttäjä havainnollistaa asian kuvakollaasissa. Vasemman puoleinen kampaus on kolmannelta tuotantokaudelta, keskimmäinen neljänneltä ja oikean puoleinen seitsemänneltä.

Sarjan alussa Daenerys naitetaan dothraki-heimoon kuuluvalle Khal Drogolle. Daenerys oppii, että dothrakit koristelevat lettinsä voitettuaan taistelun. Jos taistelun häviää, letti leikataan pois. 

Vaikka avioliitto Khal Drogon kanssa jäi lyhyeksi, Daenerys otti heimon perinteen omakseen. Hänen kampaukseensa on tullut lisää lettejä aina voitettujen taistelujen jälkeen. 

Päinvastaisen muodonmuutoksen on kokenut Cersei Lannister, joka joutui tappion kärsittyään luopumaan pitkistä kutreistaan. 

Lähde:Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat