Kalifornian kauhuperheen isä kidnappasi 16-vuotiaan vaimonsa karatakseen naimisiin

Kalifornian kauhuperheen isä kidnappasi aikoinaan tulevan vaimonsa, jotta he pääsisivät karkaamaan naimisiin.

Vaimo Louise Robinette oli tuolloin 16-vuotias ja David Turpin 24. Turpin oli mennyt puhumaan koulun työntekijöille ja sai kuitattua Robinetten ulos koulusta. Pariskunta ajoi lähes läpi maan suunnitelmissaan mennä naimisiin.

Heidät saatiin kuitenkin kiinni Teksasissa ja palautettiin kotiin. Louise Robinetten vanhemmat antoivat tälle luvan mennä naimisiin kahdeksan vuotta vanhemman miehen kanssa.

Nyt 57-vuotias David Turpin ja hänen 49-vuotias vaimonsa ovat syytettyinä 13 lapsensa kiduttamisesta. Lapsia oli pidetty kahlittuina huonekaluihin ja nälissään, kunnon pesulle he olivat päässeet kerran vuodessa. Lapset ovat iältään 2-29-vuotiaita.

Vanhempia odottaa elinkautinen vankeus.

Äiti antoi luvan seurustella salaa

Tuolloin oli vuosi 1984, ja Louisen äiti antoi tyttärelleen luvan tapailla vanhempaa Davidia perheen isän tietämättä asiasta. Myöskään Louisen nuorempi sisko ja velipuoli eivät tienneet asiasta. Asiasta kirjoittaa Daily Mail.

Isä sai tietää seurustelusta, kun nuoripari lähti karkumatkalle ja koulun viranomaiset joutuivat myöntämään antaneensa David Turpinin kirjata heidän tyttärensä ulos koulusta.

Karkumatkan jälkeen vanhempien roolit kuitenkin syystä tai toisesta vaihtuivat, ja se oli juuri isä, joka antoi pariskunnalle luvan mennä naimisiin.

Louisen vanhemmat kuolivat vuonna 2016. Hän ei käynyt The Sunin mukana heidän luonaan edes heidän viimeisinä hetkinään; tytär ei myöskään osallistunut vanhempiensa hautajaisiin sanoen, että hän ei saisi tuotua kaikkia lapsiaan takaisin hautajaisista.

17-vuotias tytär haki apua

Lasten karmivat olot paljastuivat viime sunnuntaina, kun perheen 17-vuotias tytär pääsi pakoon ikkunasta ja hälytti apua suljetulla puhelimella soittamalla hätänumeroon. Viranomaisten mukaan tyttö oli niin aliravittu, että näytti 10-vuotiaalta.

– Toivon, että he kärsivät vähintään yhtä paljon kun lapset ovat kärsineet. Toivon, että he kiduttavat siskoani hänen loppuelämänsä ajan, sanoo Louisen sisko Teresa RobinetteDaily Mailille.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja