Kala-kasvisnyytit

  • 300 g silakka-, lohi- tai muuta kalafileetä
  • 2 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • n. 1/2 tl suolaa
  • 1 rasia maustettua tuorejuustoa (180 g)
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • mustapippuria
  • tilliä

Paloittele kalafileet annospaloiksi. Kuori ja suikaloi kasvikset ohuiksi tikuiksi. Jaa neljälle alumiinifolioarkille kerroksittain suikaloituja kasviksia ja sieniä ja kalapaloja. Ripottele hieman suolaa, sitruunanmehua ja hienonnettua tilliä.

Sekoita notkea hunaja, mustapippuri ja tuorejuusto, lusikoi seosta kalojen ja kasvisten päälle ja ummista foliot nyyteiksi. Kypsennä grillissä noin 20-30 minuuttia (tai uunissa 200 asteessa)

Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat