Mainos

Kaksosten vuosihoroskooppi 2018

Kaksosilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet osoittaa taitonsa työssään!

RAKKAUS

Rakkaudessa tarvitset tänä vuonna rohkeutta ja aloitekykyä.

Sinkkukaksosten on unohdettava pelkonsa. Uskaltamalla tehdä aloitteita et voi menettää mitään, mutta voit saavuttaa paljon. Muista kuitenkin, ettei sinun kannata esittää mitään muuta kuin mitä oikeasti olet, sillä vain silloin voit löytää itsellesi kumppanin, joka rakastuu sinuun, eikä esittämääsi muokattuun versioon itsestäsi.

Vakiintuneilla kaksosilla suhde kumppaniin on erittäin hyvä ja läheinen. Vaikka olisitte olleet yhdessä jo vuosia, tai peräti vuosikymmeniä, tunnette edelleen voimakasta vetoa toisianne kohtaan. Hyvä niin, sillä juuri se on liima, joka pitää teidät yhdessä mahdollisten vastoinkäymistenkin kohdatessa.

PERHE JA YSTÄVÄT

Sinä olet kova puhumaan, etkä välillä antaisi muille ollenkaan suunvuoroa. Joskus sinulla ei ole edes mitään sanottavaa, mutta puhut silti pelkästä puhumisen ilosta. Se voi syystäkin kiristää sinun ja perheesi tai ystäviesi välejä. Muillakin kuin sinulla on oikeasti jotakin sanottavaa, joten sinun kannattaa välillä kuunnella myös heitä.

TYÖ JA URA

Kaksosilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet osoittaa taitonsa työssään. Se auttaa sinua paitsi etenemään nykyisessä työssäsi myös löytämään uuden työpaikan, jos sellainen on sinulla haussa. Saattaapa olla, että sinulle tullaan jopa tarjoamaan uutta työtä, vaikket sellaista etsikään.

OPISKELU

Sinä opit mielellään uusia asioita. Tänä vuonna sinussa voikin herätä kiinnostus lähteä täydentämään opintojasi tai ehkä opiskelemaan kokonaan uutta alaa. Luultavasti myös toteutat suunnitelmasi ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella.

RAHA

Tänä vuonna ei rahatilanteessasi ole valittamista. Joudut ehkä jopa miettimään mihin rahojasi sijoittaisit. Kokemattomana sijoittajana sinun kannattaa valita sellainen sijoituskohde johon ei sisälly liian suuria riskejä.

TERVEYS

Pidä huolta terveydestäsi. Muista, että kaikki mitä työnnät suustasi alas, vaikuttaa jollakin tavalla siihen mitä olet. Sinä todellakin olet mitä syöt. Älä siis syö epäterveellistä ruokaa.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Lupaa yrittää hillitä itseäsi ja ennen kaikkea suutasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.