Kaksosten kesähoroskooppi 2019

Rakastuneet kaksoset elävät tänä kesänä ajoittain pilvilinnoissa!

Kaksosten on tänä kesänä hyvä olla koko ajan valmiina rakkaudelle. Älä ota kaikkea liian vakavasti, vaan anna sydämen ja unelmien viedä.

Nautit täysin rinnoin huomiosta

Kaksoset eivät nyt todellakaan ujostele. Sinäkin nautit täysin rinnoin huomiosta, jota vedät puoleesi kaikkialla missä liikut. Sinä uskallat myös ottaa riskejä rakkaudessa, mutta älä mene niiden kanssa liian pitkälle, varsinkaan, jos elät jo onnellisessa parisuhteessa.

Tänä kesänä et voi koskaan tietää, millä hetkellä se oikea tulee vastaan.  Jos olet vapaa ja vailla sitoumuksia, älä päästä kiinnostavaa ihmistä kulkemaan ohi. Tartu tilaisuuteen, ennen kuin on liian myöhäistä. Hän ei välttämättä ole juuri se oikea, mutta jollet uskalla kokeilla onneasi, et ainakaan saa koskaan tietää. Sitä paitsi sinä huomaat kyllä, kun todellinen rakkaus osuu kohdalle. Hänen rinnallaan viihdyt vielä syksyn tullen, ja vielä paljon pitempäänkin.

Kaksoset lomamatkalla

Kaksoset lomailevat mielellään kaupungissa, ja vielä parempi on, mikäli kaupunki sattuu sijaitsemaan meren rannalla.

Varatuilla kaksosillakin on edessään ihana rakkaudentäyteinen kesä. Välillä et voi uskoa, miten onnekas olet, kun sinulla on elämäsi suuri rakkaus rinnallasi. Pidä rakkaastasi kiinni sopivan tiukasti, mutta anna hänelle myös riittävästi tilaa ja vapautta.

Kerrankin riittävästi aikaa ystäville ja perheelle

Rakastuneet kaksoset elävät tänä kesänä ajoittain pilvilinnoissa. Sisimmässäsi silti tiedät, ettei sitä voi jatkua loputtomiin, vaan arki alkaa ennemmin tai myöhemmin. Mikset kuitenkin antaisi itsesi leijailla pilvissä niin kauan kuin siellä pysyt. Tasaista arkea ehdit kyllä elää aivan tarpeeksi myöhemmin.

Tänä kesänä sinulla on kerrankin riittävästi aikaa myös ystävillesi ja perheellesi. Nautitte yhdessä lämpimistä ja valoisista kesäilloista ja käytte mielenkiintoisia keskusteluja, ja välillä väittelyjäkin.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja