Mainos

Kaksi vaaralliseksi luokiteltua vankia karkasi Jokelasta

Jokelan vankilasta on karannut kaksi vankia, joita poliisi luonnehtii arvaamattomiksi. Parhaillaan etsitään myös Hämeenlinnan pankkirosvoa.

Kaksi vaaralliseksi luokiteltua vankia on karannut Jokelan vankilasta Tuusulasta. Poliisi luonnehtii varhain aamulla karanneita, törkeistä huumerikoksista vankeuteen tuomittuja miehiä arvaamattomiksi. Heidän ei kuitenkaan tiedetä olevan aseistautuneita.

Vankikarkurit ovat virolainen vuonna 1978 syntynyt Oleg Ivaine ja venäläinen vuonna 1979 syntynyt Valerii Raikerus, entiseltä nimeltään Valerii Rjabov.

Pako havaittiin aamulla kello 6. Miehet onnistuivat irrottamaan sellinsä kalterit ja kiipeämään vankilan aidan yli. Vielä ei tiedetä, mihin ja miten miehet ovat jatkaneet matkaansa. Poliisi pitää varsin todennäköisenä, että he eivät ole enää Tuusulassa.

Keski-Uudenmaan poliisi pyytää ilmoittamaan heitä koskevista havainnoista numeroon (09)-838 887 02 tai (09)-838 887 00.

Hämeenlinnan pankkirosvo vielä karkuteillä

Hämeenlinnan poliisi on ottanut kiinni ja kuullut useita henkilöitä maanantaisen aseellisen pankkiryöstön selvityksen yhteydessä.

Kaikki kiinniotetut on kuitenkin vapautettu, joten tekijä on edelleen vapaalla jalalla. Poliisi pyytää edelleen soittamaan epäilyttävistä havainnoista, jotka on tehty Nordean Viipurintien konttorissa tai sen läheisyydessä tapahtuma-aikana maanantaina noin kello 10.40.

Viipurintien konttorin ryösti parikymppinen, kommandopipoinen mies. Hän ampui kerran käsiaseellaan kohti kattoa, mutta kukaan asiakkaista tai henkilökunnasta ei loukkaantunut. Viimeinen havainto pakenevasta pankkirosvosta tehtiin läheisellä Kutalantiellä.

Havainnot pankkiryöstäjästä voi ilmoittaa Hämeenlinnan poliisille numeroon (03)-6516210 tai (03)-6516211.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.