Kai Vaine Cristal Snow’n lähestysmisyrityksistä: Välttelen häntä

Tanssii Tähtien Kanssa -kokelaat Kai Vaine ja Cristal Snow yrittävät vältellä toisiaan treenisalilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa voittajaksi kruunataan se, joka syksyn mittaan selvittää tiensä finaaliin ja vie lopulta myös sen voiton vakuutettuaan taidoillaan sekä tuomariston että katsojat.

Puhtaiden tanssitaitojen ja lavakarisman lisäksi osa kisaajista on paljastanut aikovansa turvautua toisenlaisiinkin konsteihin menestyksen turvaamiseksi. Viihdyttäjä Cristal Snow ilmoitti jo aiemmin olevansa aikeissa häiriköidä etenkin kisaajakollegaansa Kai Vainetta.

– Sen yhden mä aion hurmata. Se hirveen hyvännäköinen karvaturilas, se näyttelijä. Mikä sen nimi onkaan. Kai Vaine! Joo, häntä ajattelin kiusata koko ajan, epämukavuuteen asti, Cristal ilmoitti heti tanssikauden alkajaisiksi.

Tanssijoiden julkistustilaisuudessa räväkkä persoona heitti jo ilmoille huhut mahdollisesta romanssista.

– Meillä on vähän niin kuin salasuhde Kain kanssa. Siis hän flirttailee mulle koko ajan. Se ei selvästi saa tarpeekseen minusta. Luulen, että hän on jo ihan täysin rakastunut muhun. Varmaankin ensimmäinen tanssiromanssi syntyy tästä, Cristal hekotti tuolloin pilke silmäkulmassa.

Tähtitanssijoiden treenisalilta tavoitettu Kai Vainetta kilpakumppanin sanat naurattaa. Onko Cristal jo toteuttanut uhkauksensa ja kiusannut miestä epämukavuuteen asti?

– Cristalin kanssa on törmäilty salilla ja kyllä se yrittää sitä psykopeliä koko ajan, ihan alvariinsa. Mutta me ollaan katsottu ettei tulla treenaamaan heidän kanssa samaan aikaan, Vaine naurahtaa.

Hyväntahtoista kiusoittelua tapahtuukin puolin ja toisin sanavalmiin kaksikon välillä.

Cristal vakuuttaa psykologisen sodankäynnin olevan jo käynnissä, mutta myös Vaine osaa piikitellä kilpakumppaniaan. Näyttelijä muun muassa kutsuu Cristalia lempinimellä Sköne, mikä ei miellytä Snow’ta lainkaan. 

– Siksikö sä haluat mua nyt alkaa kutsua? Miksei mieluummin vaikka Snökö, Snow tuskailee hyväntuulisesti.

Tanssijoiden harjoitussaleilla omat treeniaikataulut on helppo luoda haluamallaan tavalla, mutta suorien tv-lähetysten käynnistyessä voi kaksikon kissahiirileikki olla hankalampaa, kun sunnuntaipäivät vietetään koko tanssiporukalla samassa studiossa.

– Silloin täytyy vain katsoa, että Cristalilla on lääkitys kohdallaan, Vaine heittää pilke silmäkulmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat