Mainos

Kahdeksan unta seksistä ja rakkaudesta - lue paljastukset!

Tunkeeko työkaverisi seksiunien päähenkilöksi, vai näetkö unia tuntemattomista ja kasvottomista hahmoista? Lue, mitä kuumat sutinat unissa kertovat sinusta ja rakkauselämästäsi.

Unientulkitsija, kirjailija Gillian Holloway on analysoinut yli 30 000 unta ja kirjoittanut kirjan siitä, mitä unet ja alitajunta paljastavat ihmisistä ja heidän rakkaussuhteistaan, kertoo Asylum.com. Tutkimus paljasti, että miehet puivat parisuhdekiemuroita usein unissaan.

– Yllätyin, että miesten unet käsittelevät usein parisuhdetta. Uskoin, että tämä olisi tyypillisempää naisille, Holloway hämmästelee.

Kahdeksan rakkausunta - lue selitykset!

1. Rakentaminen tai parantuminen: – Unet parantuvasta haavasta tai uuden, vaikkapa talon tai sillan, rakentamisesta ovat yleisiä, kun on rakastunut ja tavannut ihmisen, josta tulee tärkeä ja positiivinen voima omaan elämään, Holloway selittää.

2. Kauheat exät: – Kun törmäämme ihmiseen, joka ei ole meille hyväksi, alamme nähdä unia entisistä, pieleen menneistä ihmissuhteista.

Colourbox

3. Onnellisuus ja täyttymys: Ihmiset uneksivat onnesta ja täyttymyksestä, kun he ovat tavanneet tulevan puolisonsa. Holloway kertoo, että eräs mies oli nähnyt unta maatilan ostamisesta. Tila rupesi kukoistamaan, ja tosielämässä mies oli tavannut vastikään elämänsä naisen!

4. Seksi: Eroottiset ja kuumat unet ovat ihania, mutta Holloway varoittaa tulkitsemasta niitä kirjallisesti. – Monet olettavat, että koska he näkivät unta lakanoissa pyöriskelystä tietyn ihmisen kanssa, se tarkoittaa, että he ovat tavanneet sielunkumppaninsa. Näin ei kuitenkaan ole, vaikka uni voi merkitäkin kiinnostusta tiettyyn ihmiseen.

5. Onnellinen pariskunta: Sinkut saattavat nähdä unia onnellisista pariskunnista. – Tämä uni merkitsee, että unen näkijä on valmis parisuhteeseen.

6. Hämmentävät seksiunet: Joskus seksiunien päähenkilöksi saattaa tupsahtaa ihan outo valinta, vaikkapa työkaveri. Tämä ei välttämättä tarkoita, että henkilöstä haaveilisi salaa siinä mielessä. – Uni merkitsee kumppanuutta, olkoon se sitten työkumppanuutta, älyllistä kumppanuutta tai samoista asioista innostumista, Holloway selittää.

7. Lentäminen: Unissa lentely merkitsee sitä, että seksielämä on kunnossa ja seksi on hyvää… Ei auta kuin uskoa unitutkijaa.

8. Pettäminen: – Ihmiset näkevät unia, että heidän kumppaninsa pettää, kun työelämässä on meneillään jännittäviä asioita.

MTV3/Helmi

Lähde: Asylum.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.