Kadonneen kännykkänsä takaisin saanut nainen: "Olet enkeli, haluaisin maksaa löytöpalkkion"

Päivän iloisen uutisen voi sanoa sattuneen helsinkiläisnaiselle, joka löysi kadottamansa puhelimen oman eteisensä lattialta. 600 euron puhelimen löytäjä oli saanut selville naisen osoitteen, ja palauttanut sen postiluukusta.

Kaikki alkoi siitä, kun Tapanilassa asuva Marja Veteläinen lähti eilen kiireissään muutaman kilometrin päähän Malmille joogaamaan. Hän oli laittanut puhelimensa tuulitakkinsa taskuun, mutta päästessään joogasalin pukuhuoneeseen huomasi sen kadonneen. 

– Ajattelin kuitenkin, että ehkä puhelin jäi kotiin kettiön pöydälle, joten en miettinyt asiaa sen enempää. 

Kun Marja Veteläinen ennätti kotiin parin tunnin kuluttua, makasi hänen puhelimensa Aku Ankan päällä eteisen lattialla postiluukun alla. 

– Olin aivan ihmeissäni, että voi ihana juttu, kuka ihme tämän on tehnyt, hän kertaa tapahtumaa. 

Näppäinlukottomuus koitui onneksi

Puhelimessa ei ole näppäilukitusta, joten kuka tahansa saa yhteystiedot auki. Se oli onni tässä tilanteessa. 

– Puhelimeni löytänyt mieshenkilö oli nähnyt kovasti vaivaa. Vasta kolmas soittoyritys oli tuottanut tulosta ja hän oli saanut ystäväni kiinni. Mies oli kertonut löytäneensä puhelimeni puistosta Malmilta ja haluavansa palauttaa sen omistajalle. Ystäväni oli kertonut hänelle osoitteeni ja mies oli käynyt pudottamassa sen postiluukustani. 

Nyt Marja Veteläinen haluaa löytää puhelimensa löytäjän. Hän on laittanut Facebookiin päivityksen, jossa kertoo tapahtumasta.

– Ystäväni mukaan mies oli kertonut menevänsä töihin toimistolleen. Siitä huolimatta hän oli parin tunnin poissa oloni aikana käynyt palauttamassa puhelimen Tapanilaan ovelleni, kiittelee Veteläinen. 

Kuudensadan euron arvoinen puhelin on Veteläiselle erityisen tärkeä, sillä siinä on kaikki tärkeät numerot. 

– Se on minulle todella tärkeä työväline, sillä siinä on lähes kahdensadan ihmisen yhteystiedot.

Lue myös:

    Uusimmat