Käärijän asu käänsi katseet Linnan juhlissa – jutteli pitkään Sauli Niinistön kanssa

Käärijä jäi juttelemaan Niinistön kanssa – myös Wilma Murto ensimmäisten kättelijöiden joukossa 0:39
Käärijä jutteli pitkän tovin Sauli Niinistön kanssa kätellessään presidenttiparia.

Artisti Käärijä viettää itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa vuonna 2023. 

Artisti Käärijä, eli Jere Pöyhönen,on ollut melkoisessa pyörityksessä sen jälkeen, kun sijoittui toiseksi Euroviisuissa tänä vuonna. Hän ei ole vieläkään oikein tottunut siihen, että kappale Cha cha cha soi joka paikassa. 

– Ihmeellistä, ei sitä ole vielä kerennyt käsittelemään. Pikkupoikana olen haaveillut, että baarissa soisi oma musiikki. Jos se soi nyt linnan jatkoilla, niin se on jo askel ylemmäs, Käärijä kertoi Linnan edustalla 6. joulukuuta.

Käärijä saapui Linnan juhliin kokomustassa asussa, joka on Teemu Muurimäen suunnittelema. Käärijä tuntui juttelevan melko pitkään tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa kättelyn lomassa.  

Käärijä ei uskonut vuosi sitten saavansa kutsua Linnan juhliin. Kun kutsu kävi, niin hänellä on erityisesti yksi ihminen, jonka jutuille hän haluaa Linnassa päästä.

– Soutaja-Jarin (Saario) haluan ehdottomasti nähdä. Kukaan ei ole suomessa tehnyt mitään niin hullua. Mun hommani jää aika pieneksi sen rinnalla, Käärijä kertoi ja viittasi Saarioon, joka on soutanut Atlantin yli. 

Tämän henkilön jutuille Käärijä haluaa ehdottomasti Linnan juhlissa 2:47

MTV tarjoaa itsenäisyyspäivänä juhlahumua, kimallusta ja asiaa sopivassa suhteessa. Näin seuraat Linnan juhlia MTV:n kanavissa.

Lue myös:

    Uusimmat