Käärijä kertoo, miksi saapui täysin yksin Linnan juhliin

Käärijä kertoo asustaan ja vilauttaa hauskan "käärijänvihreän" yksityiskohdan 3:37
Käärijä kertoo videolla, miksi päätti tulla yksin Linnan juhliin. Artisti listaa myös kuluneen vuoden kohokohtansa.

Artisti Käärijä viettää itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa vuonna 2023. MTV Uutisten haastattelussa hän kertoi, että halusi edustaa yksin Linnan juhlissa. 

Artisti Käärijä, eli Jere Pöyhönen, kertoi MTV Uutisten haastattelussa Linnan juhlien asustaan. Käärijä saapui Linnan juhliin kokomustassa asussa, joka on Teemu Muurimäen suunnittelema. Muutoin mustaan asuun sonnustautunut mies vilautti "käärijänvihreitä" kynsiään. 

– Päädyttiin siihen, että kunnioitetaan tätä tilaisuutta. Keikoilla se on eri juttu, mutta tänne kun tullaan, niin täytyy olla pelisilmää. 

Käärijä jäi juttelemaan Niinistön kanssa – myös Wilma Murto ensimmäisten kättelijöiden joukossa 0:39
Käärijä jäi juttelemaan Niinistön kanssa

Hän kertoi, miksi tuli Linnan juhliin täysin yksin. 

– Yksinhän minä edustan Käärijää. Se on minun naama ja kaikki muut vierelläni olevat ihmiset haluan pitää visusti poissa mediasta, Käärijä perusteli. 

Käärijä tuntui juttelevan melko pitkään tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa kättelyn lomassa. Hän kertoi aiemmin, että hän ei uskonut vuosi sitten saavansa kutsua Linnan juhliin. Kun kutsu kävi, niin hänellä on erityisesti yksi ihminen, jonka jutuille hän haluaa Linnassa päästä.

– Soutaja-Jarin (Saario) haluan ehdottomasti nähdä. Kukaan ei ole suomessa tehnyt mitään niin hullua. Mun hommani jää aika pieneksi sen rinnalla, Käärijä kertoi ja viittasi Saarioon, joka on soutanut Atlantin yli. 

Tämän henkilön jutuille Käärijä haluaa ehdottomasti Linnan juhlissa 2:47

MTV tarjoaa itsenäisyyspäivänä juhlahumua, kimallusta ja asiaa sopivassa suhteessa. Näin seuraat Linnan juhlia MTV:n kanavissa.

Lue myös:

    Uusimmat